понеделник, 4 ноември 2013 г.

Компания STOLZ GmbH в съвместна дейност с друга немска компания Dr. Förster GmbH.



Един от основните партньори на Green Master – немската компания STOLZ GmbH
предлага два продукта съвместно с друга немска компания - Dr. Förster GmbH.

Масло със 110 билки – 100 ml
Код: 51209
Цена: 15,60 лв.

Маслото със 110 билки е със същите формула, състав, функционалност,
цена и код за поръчка, но в нов дизайн!
Активни съставки: екстракт от 110 билки в маслена основа.
Действие: Най-добрите билки от цял свят в едно масло! Подходящо за възстановяване след тежки физически натоварвания или обездвижване при офисна работа. Средство за освежаване и масаж на цялото тяло. Изключително ефективно при главоболие. Подходящо е за витализиране
преди и след спортни занимания, туризъм и дълги пътувания. Благодарение на екстрактите от многобройните билки, растящи на нашата планета, стимулира виталността на организма и се грижи за влажността, еластичността и тонуса на кожата.
При болки и преумора, при възпаление на мускулите и ставите  Подходящо е също така за уморени крака. Може да се използва и за ежедневна хигиена на устната кухина. Достатъчни са само 3-5 капки на съответната зона на тялото и ще се почувствате свежи и пълни с енергия!


Златно масло – 100 ml
Код: 51114
Цена: 21,50 лв.

Активни съставки: масло от авокадо, масло от жожоба, пшеничен зародиш (витамин E),
есенциални масни киселини (витамин F). Без парабени.

Действие: Златното масло на д-р Вайндрих съдържа ценни масла от авокадо и жожоба, както и пшеничен зародиш с важните за здравата кожа витамин Е и есенциални мастни киселини (витамин F). Предоставя
ефективна ежедневна грижа за кожата на лицето и тялото. Подходящо е за всеки тип кожа. Втриват се няколко капки с масажни движения. Попива бързо и не оставя мазни следи. Прави кожата мека и гладка, като подпомага забавянето на стареенето и я овлажнява. Бързо възстановява изсушената и неподдържана кожа, като я прави еластична и жизнена.

Няма коментари:

Публикуване на коментар