четвъртък, 21 ноември 2013 г.

Само най-доброто за Вашето здраве! -Only the best for your health! Първа чacт


The New Wellness Revolution   
Само най-доброто за Вашето здраве!
коса и нокти
подсилване на имунната система
мускули, кости и стави
сън и уравновесеност
очи и зрение 
сърце и кръвообращение
метаболизъм
стомах и храносмилане
пикочен мехур и бъбреци
кожа и съединителна тъкан

Only the best for your health! - Само най-доброто за Вашето здраве!

Green Master има удоволствието да Ви представи един обширен материал за продуктите от Програма„Здраве“ от нашия каталог The New Wellness Revolution (Новата революция на Благоденствието). Това са биологично активните добавки на немската компания Kräuterhaus Sanct Bernhard, серията Витални гъби „Doctor Nature“ и серията „Царски билки“ по оригиналната рецепта на маг.фарм. Н.Мангалджиев.

В превод името на компанията Kräuterhaus Sanct Bernhard означава Къщата на билките„Sanct Bernhard“. Тя има повече от 100 години опит с всичко от природата, свързано със здравето. Компанията е оборудвана с най-модерни технологии, отговаря на всички европейски и световни стандарти и разработва продуктите си на базата на последни научни открития.

Нашата серия Витални гъби „Doctor Nature“ (Доктор Природа) е създадена от голяма група специалисти по медицина, фармация и хранене. Продуктите се произвеждат под контрола на Агера Фарма - Швейцария, имат мощно имуномодулиращо действие и са предназначени за възстановяване, подобряване и поддържане на здравето на цялото семейство.

За създаването на серията „Царски билки“ са спазени най-добрите традиции на родното природолечение, като е използвана последно поколение технология за производство.

Продуктите от Програма„Здраве“ са предназначени за предотвратяване на заболяванията, предизвикани от съвременния начин на живот, както и за подобряване на функциите на различните органи и системи в нашето тяло (виж схемата на предишната страница).

Само най-доброто за Вашето здраве!

Мисията на Green Master е да предлагаме такива продукти, които са създадени да помогнат на всеки да живее в хармония с околния свят, да се наслаждава на истинско здраве, красота и самочувствие, да постигне БЛАГОДЕНСТВИЕ. Поради това сме избрали нашите продуктите да са съобразени с четирите фундамента на здравето:

Вода                Въздух             Храна                    Енергия

Ние вярваме, че човешкият организъм е„истинският лечител“ и основната цел на хранителните добавки е да го подкрепят с градивни елементи и биологично активни вещества, които подпомагат самовъзстановителните способности и стабилизират здравето му.

Целта на настоящия материал е да Ви запознае с принципите на правилната употреба на хранителните добавки.

Внимание! Съдържанието на материала не претендира за изчерпателност по темата за хранителните добавки. Хранителните добавки не са лекарства. Изнесената информация няма за цел да предписва терапия или лечение. Преди употреба се консултирайте с Вашия лекар, прочетете  внимателно  етикета и спазвайте препоръките за приемане. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар