понеделник, 25 ноември 2013 г.

ТИТАНОВА МАГНИТНА ГРИВНА на VB /Victoria Bells/ решава различни здравословни проблеми.

Вие искате да увеличите вашия имунитет, да премахнете завинаги симптомите на високо кръвно налягане, главоболие, шум в ушите и световъртеж?

ДЕЙСТВА СРЕЩУ НЕГАТИВНИТЕ ЕНЕРГИЙНИ ВЛИЯНИЯ!
Не се колебайте – изберете ТИТАНОВА МАГНИТНА ГРИВНА на VB /Victoria Bells/ ,  защото тя има ефект!

изберете ТИТАНОВА МАГНИТНА ГРИВНА на VB /Victoria Bells/ ,  защото тя има ефект!
Промоцията продължава до  31/01/2014 – купете здраве за вашите близки на специална празнична цена с 50 % отстъпка!

Пoceтeтe нашата страница- http://www.green-master.eu/index.php/products/jewelry/victoria-bells.html
за да изберете своята гривна,и ако цената все още е висока за Вас, регистрирайте се като ВИП Клиент,за да ползвате и допълнително намаление-нямате никакво задължение за ежемесечно закупуване на продукти.Ако ви интересува как да тане това-свържете се с мен по тел.0877 540 243 или по имейл:bogdanova1956@gmail.com


Това е магнитна гривна, оказваща влияние върху сърдечно-съдовата система и кръвообращението така, че да спомогне за регулиране на високото кръвно налягане .Най-новите технологии в медицината се обединиха с изкуството на бижутерията и създадоха гривна, която може да регулира кръвното налягане.
Магнитна гривна влияе на  кръвообращението и е мощен източник на магнитно поле, което помага да се нормализира кръвното налягане дори при хронична хипертония.

ДЕЙСТВА СРЕЩУ НЕГАТИВНИТЕ ЕНЕРГИЙНИ ВЛИЯНИЯ!

Влияe за възпрепятстване образуването и ефективно разбиване на групировки от еритроцити и тромбоцити, повишава пропускливостта на клетъчните мембрани, еластичността и тонуса на кръвоносните съдове и др. Това оказва положително въздействие върху имунитета и спомага за елиминирането на проблеми като:
•    ВИСОКО КРЪВНО;
•    ГЛАВОБОЛИЕ;
•    ШУМ В УШИТЕ;
•    БЕЗСЪНИЕ;
•    ЗАГУБА НА СИЛИ;
•    НАРУШЕНО КРЪВООБРАЩЕНИЕ;
•    НЕВРИТИ и др.
Дори индиректно намалява риска от инсулти и инфаркти. Гривната не предизвиква алергии, не потъмнява при контакт с вода и не се влияе от атмосферните условия. Подходяща е за непрекъснато носене, което увеличава ефекта й.


СУПЕР ПРОМОЦИЯ!  

Промоцията продължава до 31/01/2014 - сега може да купите магнитна гривна на специална празнична цена  с 50 % отстъпка! При поръчка на 2бр. магнитни гривни получавате допълнително и безплатна доставка и така спестявате още 12лв.

Пoceтeтe нашата страница- http://www.green-master.eu/index.php/products/jewelry/victoria-bells.html
за да изберете своята гривна,и ако цената все още е висока за Вас,регистрирайте се, като ВИП Клиент,за да ползвате и допълнително намаление-нямате никакво задължение за ежемесечно закупуване на продукти.Ако ви интересува как да тане това-свържете се с мен по тел.

Поръчайте по телефона:0877 540 243 или по имейл:bogdanova1956@gmail.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар