сряда, 7 ноември 2012 г.

Продукти STOLZ-продукти за лице и тяло


Продукти STOLZ-продукти за лице и тяло


STOLZ - още една немска компания сред партньорите на Green Master 
Stolz GmbH е компания с повече от 60-годишен опит 

Мото на серията Vom Pullach Hof: „Традиция и качество - оригинални рецепти

Vom Pullach Hof – в буквален превод – „От двора на Пулах“. Pullach i. Isartal e община в провинция Бавария в Германия. Малкото населено място е разположено в подножието на Баварските  Алпи. Тази област е известна със своята древна история, с производството на качествено вино и с богатата си култура в употребата на различни билки и треви, растящи в близката планина.

Продуктите от серията са позиционирани в три групи:
•    за перфектна кожа на лицето и тялото;
•    за подпомагане при проблеми със ставите, мускулите и костите;
•    за различни кожни проблеми.
Внимателно подбраните продукти за лице и тяло са с висока биологична активност и бърз ефект. Можете да се насладите на немско качество в
опаковки с голямо количество!
И ВСИЧКО ТОВА НА УНИКАЛНИ ЦЕНИ!

Легенда за Конския балсам (Pferdebalsam): В древността хората използвали мехлеми по старинни рецепти за лекуване на болките в ставите и умората след тежкия физически труд. С навлизането на индустриализацията и новите технологии тези билкови балсами били забравени. Традиционните рецепти оцеляли, благодарение на продуктите, използвани за обгрижване на конете, подложени на тежки физически натоварвания. В тяхна чест балсамът с билки за възстановяване след тежки физически натоварвания и при хронични ставни проблеми бил наречен Конски балсам – на немски Pferde Balsam.


===============================================
Конски гел-балсам с алпийски билки – 250 мл
При болки и дискомфорт на мускулите и ставите!
Код: 51202
Цена: 5,50 лв

Активни съставки: ментол, масло от листа на евкалипт, камфор, екстракт от лайка, екстракт от маточина, екстракт от бял равнец, екстракт от бял имел, екстракт от феникули (резене), екстракт от хмел, екстракт от валериана и урея.
Действие: Подходящ е при разширени вени, спукани капиляри, уморени и отекли крака, синини, мускулни болки, артрит, ревматизъм и др. Успокоява болката и напрежението, стимулира циркулацията на кръвта, има охлаждащ ефект, хидратира тъканите и оставя чувство на облекчение. Подобрява подвижността на ставите и има противовъзпалителен ефект. Подходящ е за масажи на цялото тяло. След нанасяне се усеща лекота и свежест! 

Какво действие има всяка от активните съставки:
Ментол – охлажда и облекчава уморени и отекли крака. Евкалипт – освежаващо, успокояващо, противовъзпалително, облекчаващо при мускулни и артритни болки. Камфор - антисептично, бактерицидно, стимулиращо. Лайка – антисептично, успокояващо, против дехидратиране. Маточина – противодейства на бактериални и гъбични инфекции, на болките от артрит и ревматизъм. Бял равнец  – срещу кожни раздразнения. Бял имел – подобрява кръвообращението, действа упокояващо при отоци и хронични ставни заболявания. Феникули (резене) 
– противовъзпалително и подхранващо, облекчава мускулни и ревматични болки. Хмел – срещу отоци,синини, язви, рани по кожата. Валериан 
– успокояващо при мускулни спазми и ревматични проблеми. Уреята притежава свойството да задържа вода в роговия слой на кожата и 
подпомага по-бързото заздравяване при суха и наранена кожа. 
===========================================================
За здрави и подвижни стави!
Крем-балсам с дяволски нокът – 250 мл
Код: 51208
Цена: 5,50 лв

Активни съставки: екстракт от дяволски нокът, глицерин.
Действие: Дяволският нокът съдържа многобройни биологичноактивни компоненти - гликозиди и стероли. Най-ценният от тях е харпагозид – със силно изразени противовъзпалителни и болкоуспокояващи свойства. Изследванията показват, че харпагозидът потиска действието на 
ензима, отговорен за възпалението на хрущялната тъкан. В резултат се намалява болката и отокът на възпалените стави, улеснява се тяхната подвижност. Крем-балсамът е подходящ за продължителна употреба, особено при хронични оплаквания като артрит, ревматизъм и др. Глицеринът има хидратиращо и омекотяващо действие. 


Препоръката на фармацевта: За по-бърз и дълготраен ефект е добре да използвате крема или гела поне 2 пъти на ден върху проблемните зони и по възможност да го комбинирате с прием на хранителна добавка Дяволски нокът от серията на Sanct Bernhard! 
=======================================================



Гел-балсам с дяволски нокът – 250 мл
Код: 51201
Цена: 8,50 лв
Активни съставки: екстракт от дяволски нокът, глицерин.
Действие: Съдържа концентриран екстракт от дяволски нокът в гелообразна основа. Препоръчва се при артрити, мускулна треска и проблеми в опорно-двигателния апарат, особено в областта на врата, раменете, кръста и крайниците.
======================================================

За движение без болка!
Крем с арника - 250мл
Код: 51205
Цена: 5,50 лв

Активни съставки: екстракт от арника (Arnica Montana  Flower Extract), глицерин, урея.
Действие: Арниката е известна с противовъзпалителното си и болкоуспокояващото си действие. Кремът се използва при мускулни и ревматични болки, артрит, скованост на ставите, шипове, схващания, при мускулни спазми след обездвижване.  Намалява болката и отока след спортни травми, изкълчване, натъртване, навяхване, разтягане на сухожилия или мускули и др. Уреята и глицеринът овлажняват и омекотяват кожата.

Препоръката на фармацевта: За по-бърз и дълготраен ефект е добре да използвате крема или унгвента поне 2 пъти на ден върху проблемните зони и по възможност да го комбинирате с прием на хранителна добавка Gelenkfit от серията на Sanct Bernhard! 

=========================================================



Унгвент-балсам с арника -250мл
Код: 51210
Цена: 8,50 лв
Активни съставки: екстракт от арника (Arnica Montana  Flower Extract). Без парабени.
Действие: Унгвент-балсамът с арника има всички качества на крема с арника, но е в мазна основа и с по-висока концентрация на екстракта от арника. Препоръчва се да се използва при по-проблемна кожа.





=========================================================
За здрава и жизнена кожа!
Крем с невен – 250 мл

Код: 51307
Цена: 5,50 лв

Активни съставки: Екстракт от невен, глицерин, масло от жожоба, Вит.Е. Без парабени. 
Действие: За лице и тяло – подходящ за всеки тип кожа. Екстрактът от цвят на невен има противовъзпалително, регенериращо и овлажняващо действие. В комбинация с масло от жожоба тонизира, омекотява и успокоява кожата. Подходящ е при грапави кожни образования, алергии, различни херпеси, малки брадавици, напукана и възпалена кожа, екземи, лишеи, изгаряния, ухапвания от насекоми. Кремът е за всички, които искат да имат жизнена кожа и да разполагат 
с незаменима защита от влиянието на околната среда. Изключителен ефект за чувствителна и 
раздразнена кожа.
===============================================================





Унгвент-балсам с невен – 250 мл
Код: 51310
Цена: 8,50 лв

Активни съставки: Екстракт от невен. Без парабени.
Действие: Унгвент-балсамът с невен има всички качества на крема с невен, но е в мазна основа 
и с по-висока концентрация на екстракта от невен. Препоръчва се да се използва при по-проблемна 
кожа. 
======================================================
За здрава и свежа кожа!
Крем с алое вера – 250 мл
Код: 51102
Цена: 6,50 лв

Активни съставки: гел-сок от алое вера (Aloe Barbadensis Leaf Juice), глицерин. Без парабени. 
Действие: За лице – подходящ за всеки тип кожа. Алоето е известно със способността си да хидратира в дълбочина, да активира и стимулира процесите на регенерация и обновяване на клетките. Сокът от алое стимулира производството на колаген, намалява възпаленията и 
зачервяванията, подпомага бързото възстановяване при лишеи, екземи и изгаряния. Подхранва и 
придава гладкост на кожата.
=============================================



Унвент-балсам с алое вера – 250 мл
Код: 51309
Цена: 8,50 лв

Активни съставки: гел-сок от алое вера (Aloe Barbadensis Leaf  Juice). Без парабени.
Действие: Унгвент-балсамът с алое вера има всички качества на крема с алое вера, но е в мазна основа и с по-висока концентрация на сока от алое вера. Препоръчва се да се използва при по- проблемна кожа. 




===================================================
За здрава и спокойна кожа!
Крем с масло от чаено дърво – 250 мл
Код: 51306
Цена: 13,00 лв

Активни съставки: екстракт от чаено дърво, глицерин, екстракт от лайка, масло от жожоба, Вит.Е.
Действие: За лице и тяло. Иновативна формула с приятен лек аромат и силно антисептично, антибактериално, антивирусно, антигъбично действие. Кремът притежава също и противовъзпалително, регенериращо, подхранващо и хидратиращо действие. 
Препоръчва се за подпомагане при следните кожни проблеми: акне, малко пъпчици, дерматити, алергии, различни херпеси, малки брадавици, напукана и възпалена кожа, екземи, лишеи, изгаряния (топлинни и слънчеви), ухапвания от насекоми, ожулвания и кожни раздразнения. Превантивно за предпазване от кожни проблеми, при излизане сред природата.
Подходящ и за ежедневна грижа – за мека, блестяща, гладка и чиста кожа на лицето и шията!

========================================
При уморени крака и разширени вени!
Крем с див кестен – 250 мл
Код: 51305
Цена: 5,50 лв

Активни съставки: екстракт от див конски кестен, глицерин.
Действие: Възстановяваща грижа за уморени, натежали, отекли и изтръпнали крайници. Дивият 
кестен още от древността е известен като аналгетик с мощно противовъзпалително действие. Богат 
е на ескулин – вещество, което тонизира „чупливите“ вени, намалява тяхната проницаемост,  прави ги по-еластични и по-здрави. Аесцинът в екстракта от див кестен намалява кръвната съсирваемост, т.е. опасността от образуване на тромби. Също така предотвратява насъбирането на течност и подобрява венозния тонус.

Препоръката на фармацевта: За по-бърз и дълготраен ефект е добре да използвате крема или някой от геловете поне 2-3 пъти на ден върху проблемните зони и по възможност да го комбинирате с прием на хранителна добавка AktiVen от серията на Sanct Bernhard! 
===============================================
Гел-балсам с червени лозови листа – 250 мл
Код: 51304
Цена: 8,50 лв

Активни съставки: екстракт от червени лозови листа, глицерин.
Действие: Екстрактът от червени лозови листа е ефикасно средство за премахване симптомите на  хроничната венозна недостатъчност, потиска болката и чувството за тежест в краката, подобрява еластичността на кръвоносните съдове. Гелът е подходящ като профилактика и за хора със склонност към разширени вени и слаби капиляри по краката и по тялото.


========================================================

Гел с див кестен и лозови листа – 250 мл
При уморени крака и разширени вени!
Код: 51303
Цена: 9,90 лв

Активни съставки: екстракт от див конски кестен, екстракт от червени лозови листа, глицерин, 
камфор, ментол.
Действие: Освежаваща грижа за уморени, натежали и отекли крака. Има антиоксидантен ефект - укрепва вените и капилярите. Намалява отоците и премахва чувството на умора и тежест в крайниците. Подходящ е при разширени вени, спазми, напукани капиляри, отслабена венозна 
циркулация. Подобрява проточността на венозната кръв и увеличава еластичността на кръвоносните 
съдове по краката и тялото. 

===============================================
Крем с черен оман - 250мл
За да се движите с удоволствие!
Код: 51207
Цена: 6,50 лв

Активни съставки: екстракт от корените на черен оман (Symphytum Officinale Root Extract), масло 
от розмарин, глицерин. 
Действие: Екстрактът от черен оман (зарасличе) е със силно въздействие при ставни болки от различен произход: хронични и дегенеративни заболявания, травми, артрит, ревматизъм, подагра. Съдържа алантоин, който ускорява регенеративните процеси в клетките и заздравяването на кости, хрущяли, мускули и сухожилия. Освен това, подпомага по-бързото зарастване на рани. Подходящ при проблеми с опорно-двигателния апарат. Помага при болки в мускулите и ставите. Свойствата му се допълват от розмарина, който има противовъзпалително действие и облекчава уморени и отекли крака.


Препоръката на фармацевта: За по-бърз и дълготраен ефект е добре да използвате крема поне 2-3 пъти на ден върху проблемните зони и по възможност да го комбинирате с прием на хранителна добавка Колаген Плюс или Колаген Голд Екстра от серията на Sanct Bernhard! 

=====================================================
Масло със 110 билки – 100 мл Благоденствие за Вашето тяло със силата на 110 билки!

Код: 51209
Цена: 15,60 лв

Активни съставки: екстракт от 110 билки в маслена основа. Без парабени.   
Действие: Най-добрите билки от цял свят в едно масло! Подходящо за възстановяване след тежки физически натоварвания или обездвижване при офисна работа. Средство за освежаване и масаж на цялото тяло. Изключително ефективно при главоболие. Подходящо е за витализиране преди и след спортни занимания, туризъм и дълги пътувания. Благодарение на екстрактите от многобройните билки, растящи на нашата планета, стимулира виталността на организма и се грижи за влажността, еластичността и тонуса на кожата.
При болки и преумора, при възпаление на мускулите и ставите. Подходящо е също така за уморени крака и за ежедневна хигиена на устната кухина. Досатъчни са само 3-5 капки на съответната зона на тялото Ви и ще се почувствате свежи и пълни с енергия!
======================================================
Охлаждащ гел – 250 мл
За охлаждане и освежаване! За сваляне на температурата!
Код: 51308
Цена: 6,50 лв

Активни съставки: масло от евкалипт, камфор, ментол, глицерин. Без парабени.
Действие: За охлаждане и освежаване. За сваляне на температурата при настинки и преумора. При главоболие, мускулни и ставни болки, тежки физически натоварвания, навяхвания, натъртвания, отоци, болки в ставите и мускулите. Помага при изгаряния и облекчава при ухапвания от насекоми. Придава свежест и прохлада през горещите дни или при претоварване на организма. 


================================================
Крем с алпийски билки – 250 мл
За релакс и тонус на Вашето тяло
Код: 51204
Цена: 6,50 лв

Активни съставки: Екстракт от лайка, екстракт от маточина, екстракт от бял равнец, екстракт от 
бял имел, екстракт от феникули (резене), екстракт от хмел, екстракт от валериана, глицерин
Действие: Чудесно балансирана композиция от билкови екстракти с антисептично, успокояващо 
и регенериращо действие, вследствие на умора и претоварване на тялото.
Какво действие има всяка от активните съставки:
Лайка – антисептично, успокояващо, против дехидратиране. Маточина – противодейства на бактериални и гъбични инфекции, на болките от артрит и ревматизъм. Бял равнец – срещу псориазис и кожни раздразнения. Бял имел – подобрява кръвообращението, действа упокояващо при отоци и хронични ставни заболявания. Феникули (резене) – противовъзпалително и подхранващо, облекчава мускулни и ревматични болки. Хмел – срещу отоци,синини, язви, рани 
по кожата. Валериан – успокояващо при мускулни спазми и ревматични проблеми. Глицеринът 
омекотява и хидратира кожата.
================================================
Крем с мас от мурмел и алпийски клек - 250 мл
За бързо възстановяване на Вашите мускули и стави! Подходящ и за спортисти!

Код: 51206
Цена: 13,00 лв


Активни съставки: мас от мурмел, масло от алпийски клек (Pinus Mugo), камфор, ментол, 
глицерин.
Действие: Уникална старинна рецепта с успокояващо и подобряващо кръвообращението действие. Маста от мурмел спомага за бързото възстановяване на мускулите след интензивно физическо натоварване и при наличието на мускулна треска. Маслото от алпийски клек има противовъзпалително действие. Помага при следните проблеми: ревматизъм, артрит, артроза, болки в коленете, кръста и гърба. В комбинация с камфора, ментола и глицерина помага на тялото да се възстанови бързо след тежки натоварвания и същевременно подхранва кожата.
=================================================
Крем с женшен – 150 мл
Тонизирайте кожата си с Корена на живота!
Код: 51105
Цена: 6,50 лв

Активни съставки: екстракт от женшен, глицерин, урея, етерични масла.
Действие: За лице и тяло – подходящ за всеки тип кожа. Екстрактът от женшен подобрява дишането на клетките, ускорява възстановителните процеси, подпомага клетъчното хранене – съответно кожата има по-добра еластичност, по-бързо се регенерира и е по-устойчива на въздействието на околната среда. Уреята и глицеринът подпомагат поддържането на оптимална влажност на кожата, а етеричните масла имат противовъзпалително действие. Подходящ за възстановяване на проблемна и суха кожа. 



Крем с жожоба и лайка – 150 мл
Възстановете и успокойте кожата си!
Код: 51106
Цена: 6,50 лв

Активни съставки: екстракт от жожоба, екстракт от лайка, глицерин, урея.
Действие: За лице и тяло – подходящ за всеки тип кожа. Не случайно растението жожоба е 
наречена „течното злато на пустинята“ – маслото от него има изключително въздействие върху кожата 
– подхранва и хидратира, омекотява и тонизира. Благодарение на лайката в състава, кремът има и противовъзпалително, и успокояващо действие. Уреята и глицеринът подпомагат поддържането на оптимална влажност на кожата. Подходящ за възстановяване на проблемна и суха кожа.

=====================================================

Крем с маслиново масло – 250 мл
Нежна грижа за Вашата кожа с хилядолетна история!
Код: 51107
Цена: 6,50 лв

Активни съставки: маслиново масло, глицерин, етерични съставки. Без парабени.
Действие: За лице – подходящ за всеки тип кожа. Маслиновото масло подхранва и успокоява кожата. Богато е на витамините А и Е. Предпазва от негативните влияния на околната среда, хидратира и регенерира суха и раздразнена кожа, като я прави копринена и мека. Етеричните съставки придават изключителен свеж аромат на крема.
Крем-балсам с арганово масло – 250 мл
За дълбоко хидратиране на Вашата кожа!


==================================================
Крем-Балсам c арганово масло
Код: 51109
Цена: 6,50 лв

Активни съставки: арганово масло, глицерин. Без парабени.
Действие: За лице – подходящ за всеки тип кожа. Аргановото масло се добива от семената на аргановото дърво (Argania Spinosa). Анти-оксидантното действие на маслото се дължи на токоферолите и фенолните съединения, прилага се за подхранване и хидратиране (особено на суха кожа), подпомага намаляването на бръчките, при раздразнена кожа, изгаряния и напукани устни. Аргановото масло неутрализира свободните радикали и предпазва съединителната тъкан, 
стимулира междуклетъчния обмен, възстановява липидните мембрани и подобрява усвояването на 
хранителните вещества от клетките. 

=================================================
Балсам за втвърдена кожа – 250 мл
За копринено мека кожа!
Код: 51301
Цена: 6,50 лв

Активни съставки: екстракт от чаено дърво, урея. Без парабени.
Действие: Специално предназначен за груби пети, мазоли по краката, втвърдени кожни участъци по стъпалата, лактите и коленете. Редуцира втвърдената кожа нежно и ефективно, като съчетава хидратиращото действие на уреята с антисептичното, антибактериалното, антивирусното и антигъбичното действие на чаеното дърво.

=================================================
Балсам за стъпала – 250 мл
Специална грижа за уморени стъпала!
Код: 51302
Цена: 6,50 лв

Активни съставки: масло от евкалипт, ментол, камфор, глицерин и уреа. Без парабени.
Действие: Освежава и възстановява уморените стъпала, благодарение на билките. Същевременно 
омекотява кожата. Най-добър ефект се постига при масаж на стъпалата един или два пъти дневно. 

=================================================
Анти-ейдж крем с азиатска центела -250 мл
За да се чувствате по-млади и по-красиви!
Код: 51101
Цена: 13.00 лв

Активни съставки: масло от ший (карите), масло от гроздови семки, екстракт от червени лозови 
листа, екстракт от азиатска центела (тигрова трева), ланолин, масло от портокалова кора, урея. 
Действие: Супер крем за подмладяване и извайване на тялото – подходящ за всеки тип кожа. Азиатската центела стимулира синтеза на колагенови фибри, подобрява клетъчната регенерация и активната микроциркулация, като редуцира несъвършенствата на целулита, на стриите и има дрениращо действие. Комбинацията от активни съставки повишава еластичността на кожата, овлажнява я и й придава гладък и свеж вид.
======================================================
Крем с масло от козе мляко – 250 мл
За здрава, нежна и жизнена кожа!

Код: 51108
Цена: 13,00 лв

Активни съставки: масло от козе мляко, екстракти от: лайка, маточина, бял равнец, бял имел, резене, 
хмел и валериан; глицерин, урея.
Действие: За лице и тяло – подходящ за всеки тип кожа. Козето мляко съдържа аминокиселини, витамини А, D, B2, B12, мастни киселини и микроелементи като калций, фосфор, магнезий и цинк. Така създаденият коктейл от активни съставки с висока биологична активност, прониква дълбоко в епидермиса и възстановява увредените клетки, защитавайки ги от вредното влияние на свободните 
радикали, като предпазва кожата от преждевременно стареене. Кремът има силно противовъзпалително и успокояващо действие, овлажнява интензивно и предпазва кожата от загуба на влага, като насища клетките с кислород. 
===============================================
Крем с екстракт от морски водорасли – 500 мл Вашата кожа има нужда от витамини, минерали и мастни киселини!
Код: 51103
Цена: 9.90 лв

Активни съставки: екстракт от кафяви морски водорасли (Ascophyllum Nodosum Extract). 
Действие: За лице и тяло – подходящ за всеки тип кожа, включително чувствителна. Кафявите морски водорасли съдържат много витамини, минерали, аминокиселини, есенциални мастни киселини и полизахариди. Този крем има хидратиращо и регенериращо действие. Предпазва кожата от свободните радикали, като повишава еластичността й. 
==================================================
Крем с екстракт от хайвер – 250 мл Революционна подхранваща фомула - Вашата кожа ще се влюби в този крем!
Код: 51104
Цена: 9.90 лв

Активни съставки: хидролизиран екстракт от черен хайвер, хидролизиран актин (вид белтък), хидролизиран екстракт от червен хайвер, екстракт от кафяви морски водорасли, глицерин. Без парабени.
Действие: За лице – подходящ за всеки тип кожа. Черният хайвер е изключителен елемент, който регенерира кожата на клетъчно ниво. Той е най-богатият източник на протеини, минерали, фосфолипиди и олигоелементи като йод, фосфор, цинк, магнезий, витамини A и D, както и на витамини от B групата. Благодарение на това и на революционната комбинация с екстракт от червен хайвер, екстракт от кафяви морски водорасли и хидролизиран актин, кремът снабдява кожата богато с амино киселини, минерални соли и микроелементи, като я овлажнява и регенерира на клетъчно ниво.

Няма коментари:

Публикуване на коментар