неделя, 25 ноември 2012 г.


             Pазширяване дейността на Green Master !


Уважаеми колеги, във връзка с разширяване дейността на Green Master в страни от региона, искаме да ви уведомим за възможностите, които съществуват за работа в следните страни:







1.  Гърция
В Гърция имаме възможност да изпращаме пратки от София до регистриран  VIP
клиент на посочен от него адрес. Редът за изпращане на продукти е следния:
Заявки  се  подават  от  лидера  –  ргионалния  партньор  на  Green Master само в неделя вечерта – за изпълнение в понеделник и във вторник вечерта, за изпълнение в сряда. Пратките се изпращат с ACS куриер.
Цените  на  всички  продукти  в  Гърция  са  с  10%  по-високи отколкото в България, курсът евро – лев е 1,95. На такива цени заплащат и VIP клиентите, които поръчват стока за Гърция, независимо, че тя се изпраща от България.
Всяка заявка трябва да бъде за поне 40 евро за да бъде изпълнена. Цената  за  доставка  е  4  евро,  пратките  се  изпращат  с  наложен платеж. Това е цена за пратка до 3кг. За всеки следващ килограм се доплаща от получателя 1 евро за килограм.
Ако пратката е за под 40 евро тя не се изпълнява и след това към нея не се правят добавки, а се заявава нова пратка с минимална цена поне 40 евро.
При заявяване на липсващи продукти, с които цената на заявката е
40 евро и съответно при тяхната липса, сумата на пратката пада под 40 евро, такава пратка не се изпълнява и след това трябва да се заяви отново.
В Гърция не изпращаме кани за вода и хималайска сол – 2кг.
За тези поръчки регионален бонус не се начислява, продажбите не трябва да се отчитат от вас, те се отчитат автоматично на номера на VIP клиента.
Поръчката се заявява през форма на заявка на вашия склад – с указване в писмото, за кого е поръчката(записвайте файла с името
и номера на сътрудника)
Наред с поръчката се подават в табличен вид задължително следните данни за получателя, написани на латиница:
имена, лична карта, телефон – по възможност мобилен, пощенски код, населено  място,  адрес  –  препоръчително  в  приложената  таблица  като
шаблон.
Възможно е в една пратка да се обединят повече от един VIP клиент, като получателят трябва да бъде само 1 от тях, в писмото да се укаже кой е получателят и съответно за всеки един от отделните  VIP  клиенти  се  пуска  самостоятелна  поръчка  –  с указване за кого е (кой номер). Получателят на обобщената пратка получава стоката на всички сътрудници.
Ако искате в перспектива сътрудници, които получават директно пратки в Гърция да могат да пазаруват за сметка на свои бонуси, трябва да подадете списък на хората, за да се отчислят от Вашия
склад и да могат да пазаруват за сметка на личните си бонуси. Всички  заявки  за  Гърция  се  подават  на  поща   greece@green- master.eu. На друга поща подадени заявки няма да се обработват. Доставката до континентална Гърция е в рамките на 2 работни дни.
Стартовите пакети за Гърция струват 13 евро за регистриран VIP
клиент и 17 евро за новия човек.
Имайте  предвид,  че  на  този  етап,  почти  всички  продукти  са етикетирани само на български – така, както вие ги получавате.

2.  Турция.
▪ Всеки  регистриран  VIP  клиент,  може  да  регистрира  сътрудници  от Турция, които могат да се обслужват в представителството на   Green Master в Турция. Новите VIP клиенти може да се регистрират в България, с български стартов комплект и номера на картата, който е в комплекта, или в Турция  –  по  избор.  Ако  сте  регистрирали  новия  сътрудник  с български стартов комплект,    неговата    регистрация    в    системата    и подаване  на  заявлението  трябва  да  се  прави  както  за  българските сътрудници.
▪ Новият сътрудник, може да се регистрира сам в Турция, като номер на спонсор указва съответния спонсор, който го е привлякъл, без значение от коя страна е спонорът.
▪ Ако  го  регистрирате  в  България  е  добре  имената  и  другите  текстови данни да ги пишете с главни латински букви.
▪ Както при всеки случай на нова регистрация, задължително трябва да се указва   принадлежност   към   склад   –   място,   където   сътрудника   ще получава бонуси и подаръци – ако това е Турция, то съответно пишете Турция.
▪ Когато в различните страни съществуват различни мотивации – които са за определен период, всеки VIP клиент може да участва само в тази мотивация, която се отнася за страната, където той се води като принадлежност към склад.
▪ Ако  искате  като  принцип  регистрираните  в  Турция  да  се  ползват  от промоции и мотивации, които са валидни за Турция – без значение какви са те, в полето склад задължително пишете Турция.
▪ Ако  VIP  клиентът  се  води  като  принадлежност  към  вашия  склад  и спечели определени бонуси или подаръци, ние НЕ МОЖЕМ да ги прехвърлим в Турция – това остава ваш ангажимент и той не може да има претенции защо бонусите или подаръците не са му в Турция.
▪ В   произволен   момент,   принадлежността   кам   склад   може   да   бъде променена, като тя ще отчита само бъдещи факти.
▪ При  покупка  в  представителството  ни  в  Турция,  те  купуват  само наличната в Турция стока и съответно по цени, валидни в Турция.
▪ Ако сте регистрирали нов дистрибутор с български стартов комплект, то в Турция на него не му се дължи автоматично каталог и рекламни материали на турски език. Тях при желание, той трябва да закупи допълнително на място.

3.   Македония – важат същите условия, както за Турция.

4.   За колегите от Македония и Турция, които имат желание да регистрират сътрудници в България, важат тези условия, които важат за българските
сътрудници при регистрация на хора в Турция и Македония.







Няма коментари:

Публикуване на коментар