понеделник, 26 ноември 2012 г.


          "Царски билки" - за дълголетие и здраве                     
                          Rhodiolla&Ginkgo complex

Всички продукти от серията "Царски билки" представляват гъсти течности. Те се приемат на гладно, разтворени в 50 мл. чиста вода, сок, негорещ чай или друга течност.

100% Натурален продукт с мощно биологично действие
1. Натурални съставки от сертифицирани български планински райони. 
2. Много ефективна формула по оригиналната рецепта на маг.фарм.Н.Мангалджиев, съчетала най-добрите традиции на родното билко- и природолечение и съвременните технологии. 
3. Синергия на съставките - рецептата е основана на изключително силната комбинация – мед и билки. Всеки един продукт от серията Царски билки съдържа пчелен мед, екстракти от Златен корен (Rhodiola rosea) и други билки, в зависимост от предназначението му. За тази серия от Програма за здравето е избрана течната форма на продукта, която е предпоставка за изключително добрата му усвояемост. 
4. Медът е високоенергиен продукт - източник на бързоосвобождаваща се енергия и лесноусвоими въглехидрати. В него се съдържат около 100 различни полезни за организма компоненти: глюкоза, фруктоза, витамини, ферменти, както и минерални, хормонални, антибактериални и други ценни вещества. Той е лесно смилаем от организма и на децата, и на възрастните. 
5. С екстрактите от Златен корен се опитваме да възстановим връзката на българина с най-силния природен биоенергетизатор на нашия род – онази удивителна „разаяна“, която е била привилегия само на духовните и светските водачи на българските племена във времената на възход и падение - „Златният корен на древните българи“. Тази билка е намерила подходящи условия за приспособяване в днешните ни земи и е мощна сила в борбата на хората с проблемите на човешкото здраве в съвременните условия на живот. Розова родиола (Rhodiola rosea) или „златен корен“ се прилага от древни времена в народната медицина като средство, 
премахващо умора, повишаващо работоспособността, при малокръвие, импотентност, фригидност и др. По механизма си на действие се отнася към енергетиците – разширява собствените биохимически и функционални резерви на организма. 
6. . Спазване на всички международни и европейски стандарти за производство, с атрактивен дизайн на опаковката и максимална защита от вредното въздействие на околната среда. 
7. Изключително добре подбран асортимент от 15 продукта, които са подходящи за подпомагане и подобряване на дейността на всички органи и системи на човешкото тяло. 
8. Редовна доставка. 
9. Изчерпателна информация в каталога The New Wellness Revolution за всеки артикул: подробен състав на всяка билка, препоръка за подпомагане при конретни състояния, действие и допълнително действие, начин на употреба, интересни допълнителни факти. 
10 Изключително конкуретни цени. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар