петък, 2 ноември 2012 г.

                                              Нови условия за м ноември


Скъпи приятели, на Света на Новия Успех!
Благодарение на усилията на всеки от вас, ние изпратихме октомври като най-успешния търговски период за 2012г. Искрено благодарим на всеки за личния принос, за усилията, които вложи в постигане на общата ни цел – изграждане на света на новия успех.
Убедени сме, че влагайки максимум усилия, благодарение на неограничените възможности, с които ни е надарила природата, месец ноември ще бъде още по-успешен, а удовлетворението ни от постигнатото, ще ни въведе в декември като истински победители.

Нови условия за м ноември

И през ноември регистрацията на нов VIP клиент става с покупка на СТАРТОВ КОМПЛЕКТ, код 1000, който включва рекламните материали, които познавате и 1бр. турмалинова яка или 1001 (с турмалинова наколенка). VIP цена 23лв, точки 10,50 (достъпен само за регистрирани VIP клиенти). Цена за новорегистриран сътрудник 30лв.

Само през м ноември:
Всеки новорегистриран VIP клиент (закупил стартов комплект) получава и специален подарък – книгата Школата за Богове (цена 20лв)
Всеки VIP клиент, регистрирал поне 2-ма нови (със стартов комплект 1000 или 1001)
получава подарък – АСТ универсална(20403) . Клиентска цена 11лв.
Всеки новорегистриран VIP клиент (със стартов комплект 1000 или 1001), който в месеца на своята регистрация регистрира поне 2-ма нови сътрудници, получава комплект
микрофибърни кърпи - АСТ универсална и АСТ за оптика и очила.(Клиентска цена 17,50лв)

Програма ИНОВАЦИИ & Home line
За всяка покупка в програмата на стойност поне 55лв VIP цена, имате право да закупите продукт от програмата с 50% отстъпка от базовата VIP цена (30% от точките)

Няма коментари:

Публикуване на коментар