четвъртък, 21 ноември 2013 г.

Кой има нужда от хранителни добавки и общи препоръки към различните групи потребители. Втора част


Лица, които искат да имат здрава кожа, коса и ноктиЛица, които искат да имат здрава кожа, коса и нокти – особено характерно за младежи и Препоръчваме: Масло от черен кимион
хора в активна възраст - здрав и красив външен вид се поддържа с подходящите хранителни добавки и козметични продукти.
(чисто и с витамини), Витамин С + Цинк, Калций + Витамин D3, Сила за нервната система, Чисти сокове от Алое и Нони, Омега 3 рибено масло, Omega 3 – Perilla Oil, Колаген голд екстра, Колаген плюс, Коластра, Flax Oil – Омега 3-6-9, Масло от вечерна роза, Селен + А,С и Е, Бирена мая + Витамини, Капсули за красота, Амино-комплекс, Каротин плюс, Супер калций от червени коралови водорасли. От серията Витални гъби са подходящи всички продукти, но при наличие на кожни проблеми се препоръчва  REISHI+. 

Препоръчително
е да се пречиства периодично организма с Царски билки Detoxin и Volcano Zapper, тъй като същият ежедневно е подложен на замърсявания. При кожни проблеми е подходящ периодичен цикъл с прием на Царски билки за Идеална фигура и Златна формула.

Жени – голяма част от проблемите на жените в активна възраст са обусловени от стрес, хормонален дисбаланс или хранителни дефицити. Подходящи са повечето добавки от асортимента на Sanct Bernhard, като не трябва да се забравят редовните профилактични прегледи при личния лекар и гинеколога. Важно е поддържането на нормална костна плътност с помощта на продуктите с Калций. Коластрата има свойството да възстановя здравословния баланс на почти всички системи в организма на жената.

При проблеми с пикочните пътища и цистит са подходящи капсулите с Червена боровинка. При предменструален синдром (ПМС) са подходящи капсулите с Масло от вечерна роза и Жълт кантарион, Чист сок от Алое и Нони, Чисто масло от черен кимион, Спирулина, Лецитин Витал, Лецитин гранулат, Омега 3 Рибено масло, Omega 3 – Perilla Oil, Таблетки с екстракт от върба. Най-подходящият продукт от серията Витални гъби е MAITAKE+ - подпомага хормоналния баланс, жлезите с вътрешна секреция, като е полезен и при ПМС. От Царските билки има специално създадени За жената и За идеална фигура. При конкретна необходимост са подходящи и всички останали билки.

Жени, които се подготвят за забременяване от изключително значение за бъдещите майки е да са здрави. Необходимо е да имат силна имунна система – могат да изберат от богата гама витамини, минерали, водорасли и био сокове, които подпомагат и плодовитостта (особено Селен и Цинк). Коластрата подсилва имунитета и има свойството да възстановява здравословния баланс на почти всички системи в организма на жената. Препоръчително е да се консумират и добавки със съдържание на фолиева киселина– Масло от черен кимион с витамини, Алое вера + витамини, Коензим Q 10 плюс, Мултивитамини и минерали A-Z, Бирена мая + витамини, Капсули за красота. Много важно за развитието на бъдещия организъм (мозък, нервна система, ретина, тъкани) е ненаситените мастни киселини  - Омега 3 - да са в нормални нива. Подходящи са още и Масло от черен дроб  на треска,  Flax-Oil - Омега 3-6-9, Omega 3 – Perilla Oil, както и Ликопен и 100% натурални мултивитамини и минерали от зеленчуци. Всички Био сокове са препоръчителни за тези жени – Алое, Нони, Нар, Годжи, Мангостийн, както и Чисто масло от черен кимион. 

Препоръчително е поне една година преди планирано забременяване да се приемат хранителни добавки на 2-3 цикъла и организмът на бъдещата майка да бъде подпомаган да функционира оптимално. След забременяване консумацията на хранителни добавки задължително трябва да е под лекарски контрол. При дамите, които се подготвят
да стават майки, отново най-подходящи са MAITAKE+ от серията Витални гъби и Царски билки Златна формула. Важно е да се пречиства периодично организма с Царски билки Detoxin и Volcano Zapper, тъй като същият ежедневно е подложен на замърсявания, от които бъдещият плод трябва да бъде предпазен.

Жени в менопауза – климаксът е период в живота на жената, в който настъпват големи промени в хормоналния баланс на организма. Препоръчително е, още преди той да настъпи, тялото да се подпомага с витамини, минерали и различни масла, за да се преодолее по- лесно. Има богат набор от добавки, които подпомагат дамите през менопаузата – Калциий + витамин D3, Калций + Магнезий, Соя и Калций, Супер калций от червени коралови водорасли, Масло от вечерна роза, Жълт кантарион, както и всички останали добавки за подсилване на организма. Отново най-подходящи са Царски билки за жената и MAITAKE+ от серията Витални гъби. Всички останали продукти от същата серия предпазват от повишения риск от ракови заболявания в тази възраст. Препоръчителни са и Царски билки за нервната система и за съня.

Няма коментари:

Публикуване на коментар