четвъртък, 21 ноември 2013 г.

Кой има нужда от хранителни добавки и общи препоръки към различните групи потребители. Трета част



Мъже – все по-често и мъжете започват да поддържат здравето си с биологично- активни добавки и то още в активна възраст. При тях натовареното ежедневие най- често води до сърдечно-съдови проблеми, а с времето могат да настъпят проблеми със сексуалната активност, простатната жлеза и плодовитостта.

За подпомагане, подсилване и профилактика на последните са подходящи: Масло от черен кимион, Коластра, Витамин С + Цинк, Селен + А, С и Е, Капсули витамини + пчелно млечице, Био сок от Нони, Нар, Годжи, Мангостийн, а също и Бял трън, Жен-Шен, Омега 3 рибено масло, Omega 3 – Perilla Oil, Чесън, Био сок от Ехинацея, Дяволски нокът, Масло от тиквени семки, Див чесън плюс селен. Силен сексуален стимулатор е и CORDYCEPS+.

 Подобряване в тази сфера дават и Царските билки за истинско удовоствие. Има и специални Царски билки за мъжа, които подобряват дейността и нормализират функциите на„второто сърце на мъжа“ – простатната жлеза. Всички добавки за подсилване на организма и снабдяването му с нутриенти са подходящи, като изборът им зависи от конкретното здравословно състояние на мъжа.

Лица над 50 години – дългогодишните проучвания са установили, че с възрастта се променя В-комплекс, Витамин Е, както и калций, желязо и хром. Много подходящи за тази цел са: Мултивитамини и минерали A-Z 50+, Капсули витамини + пчелно млечице, Сила за нервната система, Бирена мая + Витамини, Калциий+ Витамин D3, Калций и Магнезий, Соя и Калций, Креатин и Магнезий, Супер калций от червени коралови водорасли. Като цяло възрастните хора се хранят по-малко и според изследванията по тази причина мнозинството от тях не успяват да приемат дори минималните количества нутриенти. Затова е необходимо да се консумират: Коластра, Афа, Амино-комплекс, Омега 7 - Масло от облепиха, Ликопен, 100% натурални мултивитамини и минерали от зеленчуци. 
нуждата от витамини и минерали. Особено за хората над 50 години е установено, че организмът изисква по-високи дози от

За подпомагане на ставите и кръвоносните съдовеЗа подпомагане на ставите и кръвоносните съдове са подходящи АктиВен капсули, Зеленоуста мида, Колаген Голд Екстра и Колаген плюс. За отлагане на настъпващите с възрастта проблеми са подходящи: Лецитин Витал, Лецитин гранулат, Гинко Билоба, Коензим Q 10 плюс, Дяволски нокът, Лутеин Мега Комплекс, Капсули за подобряване на слуха, както и всички Био сокове – Алое, Нони, Нар, Годжи, Мангостийн, съответните им варианти на каспули и Чистото масло от черен кимион. Всеки един продукт от серията Витални гъби е подходящ за лица над 50 години, тъй като е мощен имуномодулатор и периодичният им прием предпазва от сърдечно-съдови и ракови заболявания, които са най-характерни за тази възраст. Изборът на конкретен продукт зависи от предразположеността към тези заболявания. Препоръчително е периодично да се приемат и Златна формула, както и всеки друг продукт от серията Царски билки за подсилване на даден орган или система в тялото.

Няма коментари:

Публикуване на коментар