сряда, 30 октомври 2013 г.

Какво означава хранителни добавки?


Хранителните добавки са приеманите през устата (орално) хранителни вещества и минерали - нутриенти. Чрез тяхното ползване ние осигуряваме на организма необходимите му вещества и елементи в достатъчни и балансирани количества, ускоряваме възстановяването му и поддържаме тялото в оптимална форма.

Биологично активни са онези хранителни добавки, които са произведени от натурални съставки по максимално щадящи ги технологии, което е предпоставка клетките на човешкото тяло да ги разпознават и приемат като естествени храни, като ги усвояват бързо и в максимални количества, без странични ефекти. При тях не съществува опасност от предозиране или пристрастяване, съвместими са с храни, лекарства и алкохол. Природата е съвършена и притежава всичко необходимо за здравето на човека. Растенията и част от
животинския свят много по-рано от човека преминават през период на адаптация към нови условия на оцеляване. Затова те са изключително подходящ източник на нутриенти, наред с минералите от недрата на Земята.

Нутриентите са всички хранителни вещества и елементи, които са необходими за човешкото тяло, за да може то да се развива, поддържа, възстановява и функционира.

Скъпи приятели,от 01.10.2013 стартираме Национална Кампнания - Най-щастливата година в Green Master! 
Условията за нея можете да разберете от нашата брошура:продукти c  50% намалeние 


http://green-master.net/campania.pdf

Няма коментари:

Публикуване на коментар