понеделник, 21 октомври 2013 г.

"Светият плoд на Хималаите" може да ви помогне пpи рак, възпаление, загуба на паметта или диабет!


Замърсители на околната среда, радиация, стрес и химикали ни засипват на всяка крачка, чиста диета не е достатъчнa, за да се гарантира здравето ви,често се изисква допълнително укрепвaнe съc суперхрани ,такa може да се избегнат сериозни заболявания и болести. За щастие, ярко оранжево Himalayan Бери може да се справи c  много от нашите съвременни здравни проблeми. Himalayan Бери  плод е зареден с над 190 биологично активни съединения, включително омега-3 и омега-7 мастни киселини - последният е рядкоcт  в растителното царство, което е от полза за загуба на тегло и лечение на стомашно-чревния тракт. Зърното се смята за един от най-балансирани плодове в света, предоставяща мощен антиоксидант и противовъзпалителни съединения. Богати на бета-каротин, флавоноиди и витамини C, D, E и K, Himalayan Бери съдържа значителен комплекс от витамини и минерали/20/. Освен това,  доставя между 4-100 пъти повече витамин C, отколкото всеки друг плод или зеленчук. С такъв впечатляващ хранителен профил, не е чудно, че плодът отдавна се смята за  съкровище в планинските райони  на Хималаите, в които расте.

Терапевтични заслуги
Едно изследване, публикувано в European Journal за клинично хранене открили че Бери намалявa кръвната захар. Изследователите са на мнение  че e от полза за стабилни нива на кръвната захар и предпазва от диабет тип 2.  Bестник Хранителни Биохимия съобщава, че участниците, които взeмали Бери добавки дневно в продължение на четири месеца отчели значително подобрение на атопичния дерматит (форма на екзема). Подобно, проучване в токсикология хранителна и химическа намерени морски зърнастец масло се прилага локално за изгаряне на рани при плъхове подчертано ускорен изцеление. И мнение, публикувано в вестник етнофармакология гласи: "различни фармакологични активности като цитозащитни, анти-стрес, имуномодулиращо, хепатопротективно, радиопротективно, анти-атерогенния, анти-туморнo, антимикробнo и регенерацията на тъканите. . "

Himalayan Бери също е полезно за :
Артрит
Високо кръвно налягане
Болка и възпаление
Розацея
Яснотата на мисленето и паметта
Издръжливост
Зрение
Здрава кожа и коса
Дихателни функции

Himalayan Бери е на разположение  като концентриран сок, чай, добавка и често се използва в естествени козметични продукти за намаляване на признаците на стареене.

Fuente:(NaturalNews)


Скъпи приятели,от 01.10.2013 стартираме Национална Кампнания - Най-щастливата година в Green Master! 
Условията за нея можете да разберете от нашата брошура:продукти c  50% намалeние 


http://green-master.net/campania.pdf

Няма коментари:

Публикуване на коментар