четвъртък, 15 януари 2015 г.

Neoguard Life-високотехнологичен продукт предназначен за магнитотерапия.....Втора част

Neoguard Life е високотехнологичен продукт предназначен за:


За  защита от негативни външни въздействия

Neoguard Life
За да се осигури защита срещу външни негативни въздействия Neoguard Life да се носи на врата като медальон с нерабоещата страна към тялото. За максимална ефект, шнура се регулира, така че работната повърхност да  е в областта на гръдната кост, където  се намира Анахата - сърдечна чакра .
Желателно е,  устройството да се използва извън дома, най-вече  на места, където се събират много хора, като времето за използване да не е повече от 12 часа на ден.

За магнитна обработка и преструктуриране на вода, течности и храни.
С Neoguard  може да се омагнити и съживи  питейната вода с цел енергийна корекция  и да се подпомогне възстановяването на организма.От паметта на водата се премахва  всяка информация от предишните неблагоприятни ефекти от различен характер (електромагнитни, геопатогени, замърсители и др.) изчиства  се и възвръща своите естествени природни енергии.

Пиенето на тази вода води до предотвратяване на различни заболявания, подобряване на метаболизма и отслабване, положително енергизиращ, забавяне на стареенето и подмладяване на организма. Резултатът е сравним с  показатели, получени от изследвания на естествени извори с доказан лечебен ефект и вода, обработена с биоенергията на  известни лечители.

Как да си направим магнитна вода
Това се осъществява в чаша с обем от 150-200 мл, сложена върху работната страна на диска за 30 минути, желателно е да се разбърква  от време на време със стъклена или пластмасова пръчка по  посока на часовниковата стрелка/на дясно/. Водата не трябва да е минерална .Не се препоръчва  използването на вода от чешмата. Най-подходящи се филтрирана или бутилирана  трапезна вода.


Магнитната вода се приема като част от общия обем на прием на вода през деня. Отпивате на определен интервал от време и това може да продължи  27 дни. Приемането може да се поднови след почивка от една седмицата. Желателно е водата да не се загрява .

Преструктуриране и обработка на храни и течности
С Neoguard могат да се обработват  различни течности, сокове и храни, в резултат на което изтриват отрицателните енергийно-информационни структури,  подобряват се биологичните им свойства и се повишава   хранителната им стойност.

Продуктите,който трябва да бъдат обработени, се поставят в стъклен или порцеланов.съд. Поставете Neoguard  с работната страна върху или под съда за 30-60 минути, в зависимост от обема или количеството. Препоръчително е  течносттите да  се разбъркват от време на време със стъклена пръчка или пластмасова бъркалка по посока на часовниковата стрелка.

Потреблението на обработена вода с Neoguard Life , храни или напитки води до:
-Увеличава се еластичността на кръвоносните съдове и по-ефективно се освобождават  натрупаните токсини;
-регулира се кръвно налягане и по-добра работа на нервна  система;
-засилване на чернодробните функции;
-активира се метаболизма и рН баланса се подобрява
- предотвратяване на слепването на червените кръвни телца и тромбоцитите и намаляване на вероятността от образуването на кръвни съсиреци;
-балансиране и регулиране на теглото;
-бърза детоксикация на организма
-повишаване на имунитета, физическата и умствената дейност;
-eнергиен баланс;


Магнитната вода може да  използвате  и за поливане на цветя и зеленчуци, и също така да се дава на домашни любимци.

Няма коментари:

Публикуване на коментар