вторник, 13 януари 2015 г.

Neoguard Life-високотехнологичен продукт предназначен за магнитотерапия.....Първа част

Neoguard Life е високотехнологичен продукт предназначен за: 






-магнитотерапия;
-магнитна обработка на водата;

-енергийно-информационно структуриране на вода, течности и храни;

-защита от негативни външни въздействия;-енергиен баланс на организма. 



Устройство
(фиг.1)
(фиг.2).

Neoguard Life се състои от (фиг.1) херметичен корпус 1, многополюсна магнитна система 2, биологично активен препарат 3 и апликация с пиктографски послания 4 (фиг.2).







Специално проектирана многополюсна магнитна система осигурява едностранно излъчване на магнитно поле с висок градиент на магнитната индукция и рязка граница между полюсите. Това осигурява дълбоко проникване на магнитното поле и ефективно въздействие върху тъканите - в пъти по-ефективно от обикновените магнитни устройства. Освен това този уред се състои само от един диск, който напълно замества нуждата от два и повече диска от старите поколения магнитни устройства. Уредът не се нуждае от захранване и поддръжка.

Технически характеристики
Стойност на магнитната индукция - 2000 Gs ±10%;
Брой полюси - 6.

Източник: www.green-master.eu

Приложения на уреда


Основните приложения на Neoguard Life са в следните три области:-магнитотерапия-защита от външните негативни ефекти:-за магнитна обработка и структуриране на течности ,вода и храни. Магнитотерапия


Магнитното поле има противовъзпалително, седативно и аналгетично действия. Подобрява кръвообращението и циркулацията на физиологичните течности и стимулира процесите на регенерация и възстановяване на тъканите.

Neoguard Life  помага за облекчаване на болки от всякакъв източник - главоболие, мигрена, ревматични болки ,травми на гръбначния стълб ,болки в мускулите и ставите. Neoguard  Life улеснява бързото разнасяне на отоци и хематоми при увреждания на меките тъкани, ускорява зарастването на счупени кости .

Предпазване от негативни външни влияния.
Човешкото тяло изразходва огромни количества енергия, за да се защити от негативните фактори на околната среда. Неблагоприятното им въздействие върху здравето, самочувствието, устойчивостта към околната среда могат да доведат до появата на болестти, ускорено стареене и влошаващото се качество на живот.

Те включват: електромагнитно замърсяване, причинено от емисии от електропроводи, мобилни телефони, компютри, телевизори, микровълнови печки и други съоръжения;
геопатогенното излъчване на земята ,слънчевата и  космическа радиация; ефекти от паразити, вируси, бактерии живеещи вътре в  човека ,отрицателни  психоенергетични въздействия от хора и предмети.

Благодарение на своите уникални качества, Neoguard Life действа  ефективно срещу тези вредни влияния. Ефектът се постига чрез възстановяване на естествената структура на  човешкото енергийно тяло - аурата . Когато аурата е в оптимално състояние , ефективно предпазва организма от вредни външни влияния. Тази ефективна защита се постига в ежедневната употреба на Neoguard Life -като медальон.

Магнитно структуриране и обработка  на вода, течности и храни
Водата е най-важния елемент за да има живот на Земята. В зависимост от възрастта си, човешкото тяло съдържа 65-85% вода. Нейната най-важна функция е да пренася хранителните вещества на клетъчно ниво и да спомага отвеждане на отпадъчните продукти. През последните години, японски учени, ръководени от Масару Емото открили, че водата има уникално свойство - тя има структурна памет.

Тя може да „запомня" и „предава" всяка информация. Това означава, че човекът, който ежедневно поема вода и чието тяло съдържа около 80% вода, представлява програмируема система, свойствата на която могат да се изменят под въздействието на външни фактори. Ето защо е изключително важно качеството на водата, която пием, както и елиминирането на негативното въздействие на околната среда върху клетъчната вода в организма.

Neoguard Life коригира енергийната структура на вода, течности и храни чрез омагнитване под  въздействието на многополюсна магнитна система. Осъществява се препрограмиране и чрез информационен пренос на положителни пиктографски послания, като Prosperity (благоденствие), Love (любов), Thank You (благодаря ти), Compassion (състрадание), изобразени върху лицевата повърхност на уреда. Тези послания са едни от най-мощно въздействащите на структурата на водата според практиката на  Масаро Емото и неговия екип.

Начин на употреба на Neoguard Life

Магнитотерапия
 Neoguard Life спомага за облекчаване на болки от всякакъв вид и произход. За разлика от други устройства при които се използва само северния или южния полюс на магнита, Neoguard Life използва едновременно шест полюса от двата вида. Работната страна на устройството е тази с апликацията. При различните видове болки Neoguard Life се поставя в една или повече точки в областта на болката обърнат с работната страна към тялото за време от 5 до 30 минути. Ако е необходимо се придържа с ръка или се прикрепва с еластична лента или двойно залепяща лепенка.

Например:


Главоболие и мигрена
Поставете Neoguard Life последователно за по 5 минути на лявото и дясно слепоочие . Ако болката не  утихне напълно, поставете устройството в средата на челото или на тила. При хронична болка, може да правите процедурата по два пъти на ден в продължение на 10 дни.

При зъбобол
Поставете Neoguard Life  за 5 - 1 0 минути върху свръзката между горната и долната челюсти. Ако болката не е утихнала напълно поставете устройството непосредствено над мястото на болката. Ако е необходимо може да повторите процедурата след около 2 часа.

Болки във врата
Поставете уреда за 10 минути в основата на черепа , а след това последователно за по 5 минути в ляво и дясно на около 5 сантиметра от гръбначния стълб, . При хронична болка, правете две-три процедури на ден в продължение на една седмица.

Синузит
Поставете уреда последователно за 10 минути първо в точките над веждите ,а след това в областта на носа. За постигане на устойчив ефект правете процедурата в продължение на една седмица по два пъти на ден.

Болки в лакътната става
Поставете за около 15 минути устройството последователно на ставата, симетрично на лакътната ямка. Процедурата може да се прави по два - три пъти на ден в продължение на една седмица.

Болки в кръста
Поставете уреда последователно за около 5 минути на болното  място. При хронични болки, процедурата може да се прави два пъти на ден в продължение на 10 дни.

Менструални болки
Neoguard Life се поставя в долната част на корема, последователно в триъгълник , за около 10 минути. Процедурата може да се прави 2-3 пъти на ден до преминаване на спазмите.

Болки в бедрената става
Поставете устройството за  30 минути. За постигане на траен ефект, процедурата може да се прави два-три пъти на ден в продължение на една седмица.

Болки в колянната става
Устройството се поставя за 15-20 минути, последователно, първо отляво и дясно на ставата, а след това отгоре и отдолу. При хронична болка, процедурата да се прави ежедневно в продължение на 10 дни.

Болки в глезените и ходилата
Neoguard Life се поставя за 20-30 минути, последователно от външната и вътрешна страна на глезена или от горната страна на ходилото . Процедурата може да се прави два пъти на ден в продължение на една седмица.

Счупвания на кости, хематоми и отоци.
Neoguard Life спомага за ускореното зарастване на счупени кости и разнасяне на хематоми и отоци. Устройството може да се прилага над увредения участък през гипс или превръзка, като се прикрепя надеждно за да не пада при носене. Продължителността на терапията не е ограничена във времето.

Противопоказания

Магнитотерапията е безопасна, но съществува известен риск при бременност. Бременни жени не трябва да носят магнитни устройства върху коремната област. При лица носещи сърдечни пейсмейкъри или други имплантирани електронни устройства, магнитотерапия може да се провежда само на.участъци от тялото, намиращи се далеч от имплантанта.

При деца, посочените по-горе времена за терапия е желателно да бъдат намалени на половина. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар