вторник, 23 април 2013 г.


GREEN MASTER- ТОП продукти-Нови продукти – пролет 2013
ТОП продукти – вече и в опаковка от 500 мл:

Конски гел-балсам с алпийски билки – 500 мл

Код: 51203
Цена: 9,90
Активни съставки: ментол, масло от листа на евкалипт, камфор, екстракт от лайка, екстракт от маточина, екстракт от бял равнец, екстракт от бял имел, екстракт от феникули (резене), екстракт от хмел, екстракт от валериана и урея.
Действие: Подходящ е при разширени вени, спукани капиляри, уморени и отекли крака, синини, мускулни болки, артрит, ревматизъм и др. Успокоява болката и напрежението, стимулира  циркулацията  на  кръвта,  има  охлаждащ  ефект,  хидратира  тъканите  и  оставя
чувство на облекчение. Подобрява подвижността на ставите и има противовъзпалителен ефект. Подходящ е за масажи на цялото тяло. След нанасяне се усеща лекота и свежест!

Балсам за втвърдена кожа – 500 мл



Код: 51311
Цена: 11,50 лв

Активни съставки: екстракт от чаено дърво, урея. Без парабени.
Действие: Специално предназначен за груби пети, мазоли по краката, втвърдени кожни участъци по стъпалата, лактите и коленете. Редуцира втвърдената кожа нежно и ефективно,
като  съчетава  хидратиращото  действие  на  уреята  с  антисептичното,  антибактериалното, антивирусното и антигъбичното действие на чаеното дърво.


Крем-балсам с дяволски нокът – 500 мл


Крем-Код: 51211
Цена: 9,90 лв


Активни съставки: екстракт от дяволски нокът, глицерин.
Действие: Дяволският нокът съдържа многобройни биологичноактивни компоненти - гликозиди и стероли. Най-ценният от тях е харпагозид – със силно изразени противовъзпалителни и болкоуспокояващи свойства. Изследванията показват, че харпагозидът потиска действието на ензима, отговорен за възпалението на хрущялната тъкан. В резултат се
намалява  болката  и  отокът  на  възпалените  стави,  улеснява  се  тяхната  подвижност.
балсамът  е подходящ  за продължителна  употреба,  особено  при  хронични оплаквания  като артрит, ревматизъм и др. Глицеринът има хидратиращо и омекотяващо действие.

Нови продукти –в опаковка от 250 мл:

Крем с кехлибар – 250 мл

Код: 51110
Цена: 9,90 лв

Активни съставки: екстракт от кехлибар, глицерин. Без парабени.
Действие: За лице – подходящ за всеки тип кожа. Кремът съдържа кехлибар, извлечен от смоли на иглолистни дървета. Хидратира кожата, като я прави по-еластична и мека. Към най- добрите приятели на жените спада и кехлибарът. Киселината в „слънчевия камък" е с ярко
изразена антиоксидантна активност. Съдържащите се още аминокиселини пък са незаменими
за клетъчния метаболизъм.

Крем със соли от Мъртво море – 250 мл

Код: 51111
Цена: 13,00 лв

Активни съставки: соли от Мъртво море, масло от авокадо, пшенични кълнове. .
Действие: За лице – подходящ за всеки тип кожа. Съдържа минерални соли от Мъртво море,
които подпомагат чувствителната кожа. Препоръчва се при акне. Поддържа минерални баланс и микроциркулацията на кожата. Хидратира и подобрява еластичността на кожата. Съдържа масло от авокадо и пшенични кълнове, богати за витамин Е.

Крем-масло за тяло с маслина и карите (шеа) - 250 мл

Код: 51312
Цена: 13,00 лв

Активни съставки: масло от маслина, масло от карите (шеа), урея.
Действие: За тяло – подходящ за всеки тип кожа. За подхранване, омекотяване и хидратиране на кожата. Забавя процесите на стареене и отпускане на кожата. Особено подходящо за зоната на деколтето и раменете.


Няма коментари:

Публикуване на коментар