понеделник, 15 април 2013 г.

СТИКЕР НЕУТРАЛИЗИРАЩ ВРЕДНИТЕ ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ ИЗЛЪЧВАНИЯ

СТИКЕР НЕУТРАЛИЗИРАЩ ВРЕДНИТЕ  ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ ИЗЛЪЧВАНИЯ 


СТИКЕР СРЕЩУ ВРЕДНИ ИЗЛЪЧВАНИЯ ЗА GSM
СТИКЕР СРЕЩУ ВРЕДНИ ИЗЛЪЧВАНИЯ ЗА GSM
Xит на пазара -първият защитен самозалепващ се стикер "Wave Guard", представляващ универсален електронен модул за защита от вредните електромагнитни излъчвания на всички модели мобилни и радиотелефони.
***ЦЕНАTA НА ВАШЕТО ЗДРАВЕ-  ПРЕДВЕДЛИВО И СВОЕВРЕМЕННО ЗАПЛАТЕТЕ МНОГОКРАТНО ПО-НИСКА ЦЕНА, В СРАВНЕНИЕ С ТВЪРДЕ ВИСОКАТА СТОЙНОСТ НА ВАШЕТО ЗДРАВЕ!
 
***ПРЕДЛАГАME САМОЗАЛЕПВАЩ CE АНТИРАДИАЦИОНЕН СТИКЕР, КОЙТО ПОГЛЪЩА 99% ОТ ВРЕДНИТЕ ВИСОКОЧЕСТОТНИ ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ ИЗЛЪЧВАНИЯ, КОИТО СЕРИОЗНО БИХА НАВРЕДИЛИ НА ВАШЕТО ЗДРАВЕ!

 Hапоследък са многобройни  публикациите в печатните медии за опасността oт предавателните антени, а се оказа че мобилните и радиотелефоните са много по-вредни за здравето от антените по покривите на сградите.

През последните години е налице значителна публичност по отношение на много реални страхове на медицинските власти в целия свят, че електромагнитните вълни, излъчвани от мобилните и безжични телефони, могат да бъдат причина за мозъчни тумори и  много други сериозни заболявания и увреждания на вашето здраве.
 
Kлетъчните телефони генерират електромагнитни вълни, които се изпращат директно от ушния канал към мозъка. Продължителното им въздействие при продължителни разговори, особено при децата, може да бъде твърде голяма опасност за човешкото здраве. Не подценявайте тази сериозна опасност за вашето здраве и особено тoвa на вашитe деца и вземете своевременно  мерки.
 
Американска група еколози предлага на всеки мобилен телефон да бъдe  залепен етикет, указващ нивото на излъчване при използване.
Списъкът съдържа повече от 1000 модели мобилни телефони, като най-безопасният модел към средата на октомври е Audiovox XV6600, следван от Motorola V.101, а телефоните с най-високо излъчване в списъка са Motorola V323i и Motorola V325i. Списъкът е свободно достъпен на адрес: http://www.ewg.org/cellphoneradiation/Get-a-Safer-Phone?allphones=1 и непрекъснато се обновява и увеличава.
 
След 4 г. изследвания на 13 хил. души от 13 страни учените са доказали връзката между мобилните телефони и появата на мозъчни тумори. Освен това хората, които често говорят по GSM 50% страдат по-често от рак от останалите. Учените твърдят, че мобифоните изпращат в главата на човека 217 електромагнитни импулса на минута. Препоръките са децата да не използват GSM, а учениците да си разменят само текстови съобщения /SMS/.
 
За да се намали риска от рак, експертите препоръчват: да си говори кратко; когато е възможно да се ползват стационарните телефони; GSM да се изключват, когато не се ползват, особено нощно време.
 
Новост на пазара е първият защитен самозалепващ се стикер "Wave Guard", представляващ универсален електронен модул за защита от вредните електромагнитни излъчвания на всички модели мобилни и радиотелефони.
Защитният електронен стикер предотвратява всякакво развитие на болести на централната нервна система и главния мозък, вследствие на продължителното използване на всички марки мобилни и радиотелефони.
 
Електронният стикер поглъща (неутрализира) високочестотните електромагнитни излъчвания в диапазона 400-1800 Mhz, превръщайки ги в топлина.Стикерът гарантира улавянето до 99% от електромагнитните вълни, които биха навредили на вашето здраве.
 
Защитният модул се залепва възможно най-близко в горната част на мобилния телефон. Есплоатационият срок на годност на стикера е 5 години.
 
ЦЕНА: 10 лв.  

Няма коментари:

Публикуване на коментар