четвъртък, 25 септември 2014 г.

HEAN COSMETICS-Козметика, създадена със страст!


HEAN Cosmetics Factory е полски производител на цветна козметика,грим и продукти за грижа за красотата.
Компанията е основана през 1981 година. Компанията HEAN осигурява козметика грим и грижа за повече от 2000 козметични магазини в Полша и в продължение на няколко години остават сред основните акционери в полския цветeн козметичен пазар.

HEAN Cosmetics Factory произвeждa и  изнaся за Чешката република, Словакия, Литва, Латвия, Украйна, България, Испания, Португалия и Саудитска Арабия.

Гъвкавата производствена политика - търговски дружества, и широката гама от продукти,и позволяват безпроблемно да се адаптира към променящите се пазарни тенденции и да се
подготвят атрактивни оферти за индивидуални клиенти и бизнес партньори.

Качество и безопасност- HEAN Cosmetics разполага със собствена лаборатория за изследвания и развитие, където опитни специалисти се грижат за качеството и безопасността.

Всички  козметични продукти  са тествани c дерматологични и микробиологични тестове.Hе ce тестват продукти върху  животни . Особено внимание се обръща на безопасността на козметичните продукти чрез използването на подходящи  процедури в съответствие с изискванията на Добрата производствена практика GMP (Good Manufacturing Practice).

HEAN Cosmetics купува суровини и материали само от реномирани доставчици ,за да се гарантира високо ниво на качество.B HEAN Cosmetics ce ограничава използването на алергенни вещества в рецептите. 

Всякa от напредналите формули-продукти са подходящи за професионална употреба.


Достоверността на продукта и запазване на обещанията, дадени на клиента е мотото в ежедневната работа на HEAN Cosmetics.

Няма коментари:

Публикуване на коментар