понеделник, 8 декември 2014 г.

Усетете духа на Коледа с GREEN MASTER!

         ТОП коледни подаръци  за дома.


                Коледа - оферти oт GREEN MASTER VIP Kлиeнт 13 842

                         Усетете духа на Коледа с GREEN MASTER!


Коледа е  един от най-любимите семейни празници. Създай своята  коледна приказка с нашите интересни и практични идеи за подаръци.






Правоъгълен гювеч-двойна полза от един съд +Форма за печене на кекс (Ø 24,5 см)+Пoдарък- изнeнадa:Кухненски аксесоари от 3 части – черпак, шпатула, бъркалка


Bзeми caмо за 460 лв.Cпecти 108 лв.



Правоъгълен гювеч с алуминиев капак и индукционно дъно
Цена:399.00 лв.

Ще получите двойна полза от един съд – ефектът "две в едно" ще зарадва всяка домакиня!
Размер 32Х20 см
Обем  5,6 л
Този универсален съд позволява да използвате не само самия гювеч, но и капака му за готвене. Ще получите двойна полза от един съд – ефектът "две в едно" ще зарадва всяка домакиня. Тук капакът няма да Ви служи само като предмет за задушаване на самото блюдо, но спокойно можете да готвите две различни ястия на едно място във фурната. Ще можете да запържвате или задушавате и върху котлоните, а за всички домакини, които имат индукционни плотове – това е тяхното спасение, тъй като съдът е с индукционно дъно! В този „горещ” съд можете да готвите всичко, особено когато става дума за огромно количество храна!



Съдовете на Stoneline ни предоставят уникалната възможност да приготвяме изискани ястия, като съхраняват аромата и полезните свойства на продуктите и придават страхотен вкус на ястията. Съдовете са едни от най-добрите и предпочитани на пазара и отговарят на всички международни стандарти за качество – без грам примеси на вредните олово и кадмий.

Форма за печене на кекс (Ø 24,5 см)Цена:130.00 лв.


Със 100 % гарантиран ефект, че Вашият кекс или друг сладкиш не само ще изглежда перфектно, но и много бързо ще се изпече и лесно ще отделите от формата.

Обем 2,8 л
Височина 9 см

Да се изпече едновременно сладкиша както по краищата, така и тестото в средата – това е мечта за всяка кулинарка.
За да печете любимите си кексове или други сладкиши, не е необходимо да намазвате формата с масло или да застилате дъното с пергаментна хартия, незалепващото каменно покритие Stoneline ще Ви спаси от това притеснение. Вие просто трябва само да си приготвите тестото и да го излеете в суха форма. Лесно, вкусно и диетично!
Със 100 % гарантиран ефект! Вашият кекс или друг сладкиш не само ще изглежда перфектно,
но и много бързо ще се изпече и лесно се отделя от формата.
След употреба изплакнете формата с вода и след това само я избършете с кухненска хартия или мека кърпа.
Използваната патентована технология за производство на съдовете Stoneline, отговаря на всички международни стандарти и не съдържа вредни примеси, като олово и кадмий.
STONELINE® са единствените съдове за готвене в света с патентовано каменно покритие от микроскопични частици камък от Швейцарските Алпи. Това революционно покритие позволява на приготвената храна да притежава същите невероятен вкус и качества, като приготвената върху истински камък. При това съдовете са изключително здрави, но същевременно много леки и на достъпни цени.
 

Кухненски аксесоари от 3 части – черпак, шпатула, бъркалкаЦена:38.00 лв.


Този набор от кухненски аксесоари (черпак, шпатула и бъркалка) са перфектно допълнение към Вашите съдове за готвене STONELINE®. Материалът е изключително мек и предпазва покритието от драскотини.

Ние горещо Ви препоръчваме да използвате тези кухненски аксесоари при готвене със съдовете STONELINE®, тъй като те няма да повредят/надраскат повърхността на Вашия съд. Тези аксесоари са лесни за използване, имат удобни ергономични дръжки, които не се плъзгат в ръцете. Голямо удоволствие е да ползваш тези кухненски аксесоари!

Материал: Кухненските аксесоари са изработени от висококачествена хранителна пластмаса.

Приложение: Кухненските аксесоари са предназначени за готвене на храни (супи, месо, кюфтета, спагети, салата, десерти и т.н.).

Могат да се почистват в съдомиялна машина.




Квадратен тиган със стъклен капак (28х28 см) + Комплект 5 ножа върху магнитен блок

Bзeми caмо за 370 лв.
Cпecти 90 лв.

Квадратен тиган със стъклен капак (28х28 см)

Цена:237.00 лв.
Обем: 4,2 литра

Този тиган е предназначен за задушаване и пържене на ястия. Неговият обем позволява да се нахрани едно средно семейство. В него може да се пържат зеленчуци, да се задуши яхния или месо. Готвейки с този тиган, не е необходимо да добавяте мазнина и не трябва да имате притеснения, че ще Ви загори храната.
Незалепващото каменно покритие STONELINE® Ви гарантира, че няма да има загорели частици от храната по дъното или стените на тигана. А след като сготвите, ще Ви е необходимо малко количество вода и мека гъба, за да бъде вашият съд като чисто нов.

Капакът приляга плътно към повърхността на съда и може да осигури отличен ефект за задушаване на продуктите в собствен сос , както и да запази приготвената храна топла за по-дълго време.

Към всеки тиган има 2 броя памучни ръкохватки за дръжките.

Комплект 5 ножа върху магнитен блокЦена:222.00 лв.


Ножове от неръждаема стомана и супер титаниево покритие, поставени върху модерен сгъваем магнитен блок. Дръжките са изработени от патентовано антибактериално покритие Microstar ®, което ги предпазва от гъбички, плесени и неприятни миризми.
Комплектът съдържа:

Голям нож: дължина – 32,2 см
Нож за филетиране: дължина – 32,2 см
Нож за хляб: дължина – 32,2 см
Универсален нож: дължина – 22,5 см
Нож за зеленчуци: дължина – 19,3 см
Магнитен блок (стойка) – 25,5 х 14 см, височина: 23,3 см

5 уникални остри ножа от неръждаема стомана и супер титаниево покритие, поставени върху модерен сгъваем магнитен блок – което ги прави изключително подходящи за да си ги поставите като украшение във вашата кухня, или просто да сгънете дъската и поставите на удобно място във Вашия шкаф. Перфектни за рязане на зеленчуци, плодове, месо, риба и др.
Супер титаниевото покритие Ви гарантира:

висока износоустойчивост;
устойчивост от корозия;
лесни за почистване.
 
Дръжките са изработени от  антибактериално покритие Microstar ®, което ги предпазва от
гъбички, плесени и неприятни миризми.
Антибактериалната патентована система Microstar ® е вградена в материала, от който са изработени дръжките на ножовете и непрекъснатото отделяне на сребърни йони потиска развитието на микроби и бактерии.  
Продуктите с Microstar ® покритие са преминали през старателно лабораторно изследване и доказват че покритието Microstar ® е абсолютно безвредно за човешкия организъм.



МЕЧТАТА на  всяка домакиня +Пoдарък- изнeнадa.


Комплект кухненски съдове за готвене от 13 части „ИМПЕРИЯ”+Форма за печене на 12 мъфина с дизайн на цветя


Цена:1,400.00 лв.
Cпecти 130 лв.

Комплектът включва:

тенджера ХХL със стъклен капак Ø 28 см (7 л)
  тенджера със стъклен капак Ø 24 см (4,5 л)
  тенджера със стъклен капак Ø 20 см (2,6 л)
  касерола със стъклен капак Ø 18 см (2 л)
  тиган Ø 32 см (3,4 л)
  квадратен тиган със стъклен капак-дозатор 28х28 см (4,2 л)
  дълбок тиган Ø 24 см (2,15 л)
  тиган Ø 20 см (0,95 л)

Съдовете са подходящи за всички видове котлони, включително индукционни!


Голям комплект от съдове за готвене – определено това е мечта на всяка домакиня, тъй като с този комплект Вие ще можете да готвите всички ястия наведнъж. Това е един комплект, който е особено подходящ за едно голямо домакинство, или за тези, които много обичат да посрещат своите гости. В помощ на домакинята са тези уникални съдове, за да може да изненада своите близки с богато разнообразие от вкусни и здравословни фантазии. Тези съдове определено няма да Ви изложат, тъй като нищо няма да загори или залепне по стените, можете смело да приложите и най-смелите си рецепти.

Каменните съдове са най-древни на планетата. В тях можете да приготвите супа или да изпечете месото, което запазва първичните вкусови качества – така както са ги яли нашите предци. Не използвайте голямо количество мазнини, те правят храната по-тежка и нездравословна – с много излишни калории. Опитайте истинския вкус на храната – това казват всички, които използват вече съдовете Stoneline.
 
Всички артикули са произведени и сертифицирани в Германия с гаранции за най-високо качество.

STONELINE® са единствените съдове за готвене в света с патентовано каменно покритие от микроскопични частици камък от Швейцарските Алпи. Това революционно покритие позволява на приготвената храна да притежава същите невероятен вкус и качества, като приготвената върху истински камък. При това съдовете са изключително здрави, но същевременно много леки и на достъпни цени.

Със STONELINE® можете да си устроите едно истинско барбекю върху алпийски камък директно във Вашия дом!

Тази нова генерация съдове отговаря на изискванията дори и на най-претенциозните любители на Wellness културата за здравословно и диетично приготвяне на храната без мазнини, без загаряне и риск от канцерогени.

2/Пoдарък-Форма за печене на 12 мъфина с дизайн на цветя-130.00 лв.


Много бързо, лесно и вкусно – излейте готовото тесто, което сте приготвили в напълно сухата формичка, поставете във фурната за около 20 мин. и можете веднага да се наслаждавате на вкусните Ви приготовления!

Размер на формата: 33см.х 23,5см., височина 3,5см.
Размер на кексчетата: 12 кексчета – 6см.x 6см. x 3,5см.

Много бързо, лесно и вкусно ще станат Вашите кексчета (мъфини), кифлички, хлебчета – всичко, което Вие ще си изберете да приготвяте в тази прекрасна и удобна форма. Незалепващото каменно покритие Stoneline ще Ви позволи да ги приготвите без да намазвате с мазнина формата (по-малко калории).
Достатъчно е само да излеете Вашето готово тесто в сухата формичка, поставяте във фурната
и печете на 180 градуса около 20 минути, след което обърнете формата и Вашите първи 12 мъфина са вече готови.
След употреба е достатъчно само да забършите формата с кухненска хартия или мека кърпа и отново можете да повторите процеса със следващата порция кулинарни изкушения. Едновременно можете да приготвите всеки един от мъфините с 12 различни пълнежа, използвайки конфитюр, мармалад, пресни или замразени плодове, шоколад, сушени или захаросани плодове.
Освен сладки мъфини, в тази форма можете да приготвяте и солени кифлички с пълнеж от сирене, шунка, риба, зеленчуци и т.н.
По избор в тази форма можете още да печете оригинални месни, рибни, картофени или зеленчукови кюфтенца.
Тази форма е в красива опаковка, може да Ви послужи като прекрасен подарък за Вашите близки и приятели.



Няма коментари:

Публикуване на коментар