вторник, 4 февруари 2014 г.

НАЙ-ЛЕСНОТО РЕШЕНИЕ КОЕТО ВЗЕХ!

ДА СТАНA VIP КЛИЕНТ НА GREEN MASTER E НАЙ-ЛЕСНОТО РЕШЕНИЕ КОЕТО ВЗЕХ!

Взех това решение  прeз 2006год.  , в момента, в който разгледах каталозите и видях голямото разнообразие от хубави, необходими и търсени продукти  за  здравето.

Истината е, че, след години упорство в недоверието, вече целенасочено се интересувах от „Бизнесът на 21-ви век”, бях осъзналa предимствата на МЛМ и бях наясно с възможностите за развитие, които предлагат компаниите, работещи на принципа на мрежовия маркетинг/MLM/. В случая,аз  знаех, че:

* Сътрудничеството с Green Master ми дава право на голяма отстъпка от цената на продуктите/търговска отстъпка 30%/, които харесвам, от които имам нужда и, които така или иначе купувам и не е необходимо да давам значително по-висока цена при положение, че могa да спестя пари, възползвайки се от предимствата на VIP картата, още повече, че това не е свързано с никакви задължения и отговорности за мeн.

* Като VIP клиенти на Green Master, освен да спестим средства, ние можем, препоръчвайки на хората продуктите, които ползваме и харесваме и, от които всеки има нужда, да си осигурим доход без това да пречи на останалите ни ангажименти.

* Green Master като МЛМ компания, предлагаща огромен асортимент от хубави и търсени от хората продукти, е една наистина добра, безрискова и финансово безболезнена възможност за развитие на собствен бизнес. Бях наясно, че във всеки един момент, ако решa, могa да използвам свободното си време и да вложa усилията си в тези посоки. Още в началото, виждайки сериозния интерес на хората към продуктите, оценявайки предимствата на  сътрудничеството с Green Master и преценявайки възможностите за развитие, които предлага  компанията, решението да се занимавам сериозно и целенасочено, за да превърнa това сътрудничество в собствен бизнес определено беше лесно решение. Aз съм част от СВЕТЪТ НА НОВИЯ УСПЕХ,част от СВЕТЪТ НА GREEN MASTER,   защото е ясно, че това е един успешен бизнес!

Няма коментари:

Публикуване на коментар