вторник, 25 февруари 2014 г.

Привилегии за 10 лева.

Загрижени ли сте за своето и на семейството Ви здраве?Разбирасе,че да!
Като всеки нормален,средностатистически гражданин на милото ни Отечество,изпадаш в паника само при мисълта, че един ден можеби ще ти се наложи да ползваш услугите на "болното " ни здравеопазване и "отстъпките" на  психичноболнородената Здравна каса.

Медиите всекидневно те стресират ,рисувайки апокалиптични картини на пандемии от разни видове мутирали грипни вируси и последващи усложнения от тях, целящи единствено да се набие в главата,че ако не се ваксинираш или не си купиш еди-койси чудодеен препарат,непременно ще се разболееш.

Цели рекламни блокове са насочени към предлагането на какви ли не продукти,за "здраве"-за стрес,за стави,за високо кръвно,против висок холестерол......Лошо няма-по-добре е да предотвратиш едно заболяване,отколкото да го лекуваш,когато вече е хронифицирано,нали?

Какво правят тогава някои от хората с по-лабилна психика-уплашени повече от мисълта,че не са достатъчно загрижени за семейството си,хукват към най-близката аптека и се запасяват с витамини,добавки,сашета/разбирасе доколкото им го позволява джоба/ и вече могат да спят спокойно- здравето на семейството не е заплашено,джоба им е олекнал с 20-30 лева,джоба на собственика на аптеката се е допълнил с толкова,но това няма никакво значение- ВСИЧКО Е В ИМЕТО НА СЕМЕЙСТВОТО!

Какво би станало,ако промениш леко в друга посока начина си на мислене и започнеш да
купуваш от собствената си аптека/ и дрогерия/ която ти предлага ГРИЙН МАСТЕР?В кварталната аптека да ти дават с отстъпка,за това,че търгуваш от тях или че си я препоръчала на познатите си,затова че продават малко по-евтино от другата? Не,нали!В Грийн Мастер- да! Като ВИП Клиент ти имаш правото да си купуваш всички продукти от които имаш нужда с 23% и според офертите за месеца,някои можеш да ги вземеш и с отсъпка до 60%.

Като ВИП Клиент,с картата и номера,които получаваш,ти нямаш задължения за  обем месечна покупка,но имаш много права.
Например:
1/Да си купуваш с директна отсъпка от 23%.
2/Имаш право да продаваш продуктите на цена производител ,и да печелиш от разликата.
3/Всички продукти са натурални,висококачествени,снабдени със всички сертификати за качество и продажба в Европейския съюз,България и Съединените Щати.
4/На достъпна цена са-защото са в опаковки и състав,достатъчни за 1,2 или 3 месечен прием.Така че употребата им ти излиза от 0,50ст до 1 лев на ден/За цигари даваме по 4 лева всекидневно и доброволно/
5/Всички продукти са на световно известни фирми производителки,докани на пазара и с повeче от 50год. история- какво доказва това-престиж и високо качество,издържали проверката на времето.
6/Като ВИП Клиент имаш и правото да каниш и други ,да правят същото като теб,така че ти печелиш и допълниителен бонус от компанията,изчислен върху % от техните покупки.

Направете си сами сметката,колко можете да си изкарате като продавач или погледнато под друг ъгъл-колко можете да спестите от семейния си бюджет в зависимост от това кой път ще избереш-само на клиент или на клиент и продавач.

Компанията предлага продукти директно от производителя до крайния клиент-без посредници/ международен дистрибутор,национален дистрибутор,превозвачи,складове на едро-аптека/За всяко от тия нива продукта се оскъпява и клиента заплаща крайната цена,която понякога е в пъти по-висока от цената на производителя.Ако си рационално ,здравомислещо същество-избери прекия път-производител-клент-без посредници.

ГРИЙН МАСТЕР ти предлага тая възможност.Това е компания,която вече е 15 год. на Българския пазар-създадена от българи за българи.Това означава стабилност,отлични продукти,лоялност към ВИП Клиентите,коректно изчисляване на бонусите и изплащането им навреме,а от февруари тази година - с нов маркетинг план, за по-високи бонуси.Това я изведе на лидерска  позиция в България,с най-високи бонуси за лоялните си клиенти.Отлична компания за  директни продажби,спечелила доверието на клиенти в 8 Европейски страни.

Ако ти е необходима повече информация,посети официалния ни сайт: http://www.green-master.eu ,Регистирай се,не губиш нищо-само печелиш. Възползвай се от специалното предложение за февруари-срещу 10 лева за регистрацонен пакет получаваш ВИП Карта за търгуване с намаление,каталог,актуален ценоразпис и бонусна прогpама. Ако те интересува офертата,свържисе с мен на тел:00359 877 540 243 или на имейл: bogdanova1956@gmail.com ,до утре вечер- 26 февруари,до 20 часа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар