понеделник, 3 юни 2013 г.

Хайде на море-да предпазим кожата си от вредното въздействие на преките слънчеви лъчи.

плажПредставяме Ви новите предложения на ГРИЙН МАСТЕР-БЪЛГАРИЯ


Слънцезащитен лосион BIKINI SPF 30 - 150 ml

Код: 91202
Цена: 19,50 лв.
Предпазва кожата от раздразнение и слънчево изгаряне. Предпазва от прекомерно изсушаване на кожата, като интензивно я хидратира и я прави стегната и еластична. Предотвратява образуването на тъмни петна, причинени от слънцето. Предпазва от преждевременно стареене на кожата.Слънцезащитният лосион съдържа глицерин, масла от: карите (шеа), макадамия и какао. Има фотостабилни UVA и UVB филтри с висока защита – SPF 30, които предпазват от слънчево изгаряне и инфрачервени лъчи.Не съдържа парабени.

Действие:
Предпазва кожата от раздразнение и слънчево изгаряне.
Предпазва от прекомерно изсушаване на кожата, като интензивно я хидратира и я прави стегната и еластична.
Предотвратява образуването на тъмни петна, причинени от слънцето.
Предпазва от преждевременно стареене на кожата.

Начин на употреба:
Нанася се върху кожата поне 15-20 минути преди излагане на слънце. За да се поддържа максимална защита, е неободимо да се нанесе още няколко пъти в течние на деня на плажа, особено след къпане.

Лосион за след слънце BIKINI - 200 ml
Нанася се върху кожата поне 15-20 минути преди излагане на слънце. За да се поддържа максимална защита, е неободимо да се нанесе още няколко пъти в течние на деня на плажа, особено след къпане.
Код: 91203
Цена: 19,50 лв.

Лосионът за след слънце съдържа глицерин, масла от: карите (шеа), макадамия и ядки на кукуи, пантенол.
Действие: Маслото от кукуи  е отлично проникващо масло, което, когато бъде пръснато върху кожата, омекотява и успокоява слънчеви изгаряния и раздразнения. Доказано е, че може да бъде много ефективно при лечение на повърхностни изгаряния, напукана кожа и други леки кожни увреждания. Това е едно уникално растително масло, което има високо съдържание на линолова и двете есенциални мастни киселини (Омега-6) и алфа-линоленова (Омега-3). Омега-3 и Омега-6 мастни киселини имат незабавен ефект върху кожата. В комбинация с маслата от шеа и макадамия хидратира, омекотява, изглажда и стяга кожата, като я предпазва от преждевременно стареене, а тенът е по-дълготраен.

Начин на употреба:

Нанася се равномерно върху чиста кожа по цялото тяло след слънчеви бани.

Няма коментари:

Публикуване на коментар