понеделник, 19 май 2014 г.

Нова модна колекция от елегантни бижута LIZAS

 LIZAS – GERMANY- Нова луксозна бижутерия 2014 за всяка уважаваща си себе  дама. 



Нова модна колекция от елегантни  бижута

Немският град Хановер днес с право може да се счита за световна бижутерийна столица. В момента там са разположени главните офиси, а също така и производствените мощности на много популярни производители на украшения. Сред тези производители е и нашият партньор  LIZAS.

Компанията е основана през 2007 година и от тогава дизайнерите непрестанно търсят нови и свежи вдъхновения за широката си гама бижута и модни аксесоари. В най-новите колекции младият и динамичен екип обединява елегантност, блясък и дискретност. Тук със сигурност ще намерите богат избор от фини ръчно изработени бижута за всяко облекло и за всеки повод. LIZAS е водеща европейска компания в областта на модерните бижута с достъпни за клиента цени!

Всички продукти са с отлично качество и са базирани на комбинация от малки и големи елементи, като се използват матови и блестящи повърхности, прости форми и сложни съединения с преплитане. Голяма част от гривните са изработени от висококачествена италианска кожа напа и модерен обков от неръждаема стомана, магнитите (закопчалки) са изключително гъвкави и здрави.
Всички материали  са без съдържание на никел и са антиалергични. Основен материал, който се използва в бижутата е неръждаема стомана, в много стилове и цветове на среброто, златото и Rose gold.

Бижутата и аксесоарите от Rose gold са изключително модерни през този сезон. Розовият оттенък се съчетава изключително по-лесно с всякакви други комбинации бижута.

LIZAS – За ценители и почитатели! 








Няма коментари:

Публикуване на коментар