вторник, 18 декември 2012 г.

    GREEN MASTER -Продукти  Козметика  Wellbeing

Nanotechnology & Dual Bristle System

Wellbeing toothbrushes

Чрез най-съвременните нанотехнологии златото, среброто и нефрита добавени към влакната в четките за зъби, спират размножаването на бактериите и придават приятен аромат.
Нанозлатото, Наносреброто и Нанонефрита оказват мощно антибактериално действие, успокояват, детоксикират, почистват, регенерират клетките и повишават локалния имунитет. Нефрита има и полезно инфрачервено излъчване и оставя  приятен аромат в устата. С помощта на четките за зъби Wellbeing Nano Gold Toothbrush, Wellbeing Nano Silver Toothbrush и Wellbeing Nano Jade Toothbrush ще избелите зъбите си и ще освежите устната си кухина. Освен това четките действат в комбинация с  пастата за зъби Dr. Silver за успокояване и още по-добро почистване на зъбитe.
Четките Wellbeing Nano Toothbrush имат специална система Dual Bristles System т.е. имат 2 вида влакна: дълги - тънки и меки и къси - заоблени и по-твърди. Дългите влакна са отлични при премахването на плаката около венците; дълбоко между зъбите; повърхността на кътниците и други трудно достъпни места. Освен това, дългите влакна стимулират и масажират венците и помагат за цялостното им почистване.Късите влакна са проектирани така, че да премахват петна и да полират зъбите. Четките Wellbeing Nano Toothbrush имат уникална почистваща U-образна форма, която помага за премахване на плаката от зъбите. За разлика от обикновените четки за зъби, тази форма на влакната увеличава многократно възможността да се достигне до всички зони в устната кухина, включително до най-малките отвори между зъбите.
Обикновените четки са идеална среда за развитие и разпространение на бактерии и микроби! За разлика от тях, наносреброто, нанозлатото и нанонефтита в Wellbeing Nano Toothbrush не позволяват на вредните микроорганизми да се размножават. Само няколко часа след измиване, четката ви вече е самопочистена и не съдържа бактерии и микроби. Така ползвате нова четка всеки път, когато си миете зъбите с WellbeingNano Gold Toothbrush, Wellbeing Nano Silver Toothbrush или Wellbeing Nano Jade Toothbrush! 

Четки за зъби Wellbeing

Wellbeing Nano Jade ToothbrushWellbeing Nano Silver Toothbrush

Wellbeing Nano Jade Toothbrush

Wellbeing Nano Silver Toothbrush

Wellbeing Nano Gold ToothbrusWellbeing Nano Gold Toothbrus детска четка за зъби

Wellbeing Nano Gold Toothbrus

Wellbeing Nano Gold Toothbrus
детска четка за зъби

Произведени по нанотехнология с имплантирани във влакната нано злато, нано сребро, нано нефрит и с уникална U образна форма на влакната за цялостно почистване на зъбите.
nano
Нанотехнологията навлиза все повече в нашето ежедневие. Производството на различни продукти по този метод е свързано с използването на много малки частици, наречени наночастици. Частицата „нано“ пред думата е свързана с размера и означава „една милиардна“. Тези частици са невидими дори и с микроскоп, но имат физически и химически свойства, които са с широко приложение.
gold
Златото (Au) oще от древността се използва в много части на света като парично средство или ценност в друга форма. Нано златото, добавено към четката за зъби има следните свойства:
     -Мощно антибактериално действие.
     -Успокоява, детоксикира и почиства.
     -Подпомага при невралгия.
     -Избелва зъбите и освежава устната кухина!
silver
Среброто (Ag) също е познато на хората още от древността и спада към благородните метали. Свойствата му са широко познати и използвани. Нано среброто, добавено към четката за зъби има следните свойства:
     -Мощно анти-бактериално действие.
     -Успокоява, детоксикира и почиства.
     -Регенерира клетките и повишава локалния имунитет, като освежава устната кухина!
nefrit
Нефритът е китайският "диамант“, който стои най-високо в скалата на скъпоценностите им, следван от златото и среброто. Първата в света патентована четка за зъби с нано нефрит има следните свойства:
     -Мощно антибактериално действие.
     -Полезно инфрачервено излъчване.
     -Освежава устната кухина.
brushСпециалната система Dual Bristle System    (система с 2 вида влакна) и уникалната почистваща U-образна форма на четката премахват плаката от зъбите.
toothЗа разлика от обикновените четки
за зъби, тази форма на влакната увеличава многократно възможността да се достигне до всички зони в устната кухина, включително до най-малките отвори между зъбите.
toothДългите влакна са тънки и меки. Те лесно проникват по-дълбоко между зъбите и ефективно премахват не само бактериите и плаката по линията на венците, но и под нея.
Късите влакна са заоблени и по-твърди. Те добре почистват повърхността на зъбите, но са нежни към тях и венците. Краят им е полиран и благодарение на това не нараняватт лигавицата в устната кухина.



Иновативна паста за зъби

Алое вера | Сребърни йони | Хималайска сол

dr silver toothpaste

Опаковка: 75 ml
Код: 90100
Цена: 5 лв.
Активни съставки:
Алое вера, сребърни йони, хималайска сол.
Действие:
Алое Вера има противовъзпалително, регенеративно и освежаващо действие върху венците, гърлото и лигавицата на устната кухина. Уникалната сила на сребърните йони в пастата за зъби Dr. Silver се изразява в антибактериалното и регенеративно действие. Отстранява вредните микроорганизми в устната кухина, премахва лошия дъх и съдейства за профилактика на зъбния камък. Хималайската сол предпазва устната кухина от ранички, прави зъбите по-здрави и защитава венците от възпаления. Освен това, реминерализира зъбният емайл, предпазва от кариес, освежава дъха и има избелващо действие.
13 важни причини, за да изберете иновативната паста за зъби Dr.Silver:
  1. Първата в света с този уникален състав.
  2. Почиства и дезинфекцира устната кухина, венците и зъбите.
  3. Противовъзпалително и заздравяващо венците действие.
  4. Неутрализира киселините в плаките.
  5. Избелва зъбите.
  6. Създава дълготраен защитен слой.
  7. Реминерализира зъбния емайл.
  8. Освежава дъха.
  9. Със свеж вкус на сладка мента.
  10. Не съдържа флуор.
  11. Икономична употреба.
  12. Дезинфекцира четката за зъби.
  13. На цена без конкуренция.
Начин на употреба:
Малко количество от пастата се нанася на четката за зъби и те се почистват 2-3 минути. Пастата за зъби Dr.Silver е подходяща за цялото семейство.

Няма коментари:

Публикуване на коментар